Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasonlíthat e a terhesség...

Hasonlíthat e a terhesség korai szakasza (pár hetes) a felfázáshoz?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pár napja fáj a derekam, és nyilal alul a hasam (hasonló mint a felfázásnál, de ha pisilek, nem fáj) illetve hasonló, mint a mensi előtt, bár nekem sose fáj semmim és még most is van legalább 8 nap a pirosig (vagy remélem nem pirosig)
2010. okt. 21. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%

Én úgy tudom, hogy hasonlít.

Amúgy nekem is pont 8 nap van a mensiig (én se várom), és néha én is "érzem" a petefészkem, meg néha puffadt vagyok, néha nyillalást érzek, nem tudom miért. Annyi még, hogy amikor ülök a wc-n akkor még inkább érzem a petefészkem, de nem fáj! Ez mitől lehet szerintetek???

2010. okt. 21. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom ha elkeserítelek ,de szerintem nem baba.Én mikor terhes lettem csak a mellem fájt nemvárt mensi előtt 5 nappal kb.és utána is sokáig.Én még nem hallottam olyat hogy felfázásos tünet lenne ilyenkor....ha terhes is vagy nem jó ha szurkál,másnem feszülget mert tágulsz,viszont a derekad fájhat baba miatt.Nekem is fájt de csak 5 hetesen kb.Szurkolok hogy ha most nem is de mielőbb baba legyen!!!!!!!!!!!
2010. okt. 21. 13:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek ! Remélem babó, bár ha nem akkor próbálkozunk tovább (ez a 4. hónap)egyébként az első alkalommal volt hasonló tünetem, akkor 3 napot késett is (de felelőtlenül a lánybúcsúmon sokat ittam) másnap nagy erősséggel(korábban ilyen nem volt) jött meg
2010. okt. 21. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az elmúlt 1-2 hétben sokkal többet járok wc-re, mint normálisan, viszont nem csíp/fáj, mint amikor fel vagyok fázva. Néha fáj is, mintha meg akarna jönni. Ma csináltam a teszet, pozitív lett.

Szóval szerintem bármi lehet.

2010. okt. 22. 18:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Ennek igazán örülök...akkor még van remény...egyébként azóta néha érzékeny a mellbimbóm, és kb 2 napja az ébredési hőm 37 C'...de csak pénteken kell megjönnie, addig biztos nem csinálok tesztet, mert úgysem mondana semmit...szerintem, vagy nincs igazam?
2010. okt. 25. 10:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem iszonyatosan görcsölt a hasam alul.És Én azthittem ,hogy vagy felfáztam,vagy méhenkívüli terhes vagyok.Nem jött meg.5 nap után csináltam tesztet,még az is bizonytalan volt.2 napra rá elmentem orvoshoz,és Ő megnyugtatott!!!Babát várok!!!És minden alegnagyobb rendben.

Ne éld bele magad,de jó Babázást!

2010. okt. 25. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Á, nem élem bele magam, mert kinézem magamból , hogy produkálok hasonló tüneteket, most még csak érdeklődöm hasonló esetekről, addig miíg várom a nem váromot :-)

Ja és neked tényleg jó egészséget a babóhoz

2010. okt. 25. 14:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor a fiamat vártam két tünetem volt az elején.

Az egyik,hogy nagyon fájtak a melleim, a másik,hogy tisztára olyan érzésem volt mintha fel lennék fázva.

Folyamatosan fájdogált a hasam így az első pár hétben.

Drukkolok,hogy neked is azért fájjon!

27 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 25. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
A 18.11-es válaszolónak gratulálok,sok boldogságot a babához!
2010. okt. 25. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én terhes lettem egy az egyben felfázás szerű tüneteim voltak,innen tudtam,hogy végre sikerült.Ugyanis előtte soha semmi hasonló nem volt se mensikor sem előtte.

Nekem a mellem pl csak később fájt/feszült,mikor már orvos is igazolta a terhességet.

Ettől persze nem biztos hogy terhes vagy,de nálam ez így történt.

2010. okt. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!