Hasonlíthat e a terhesség korai szakasza (pár hetes) a felfázáshoz?
Én úgy tudom, hogy hasonlít.
Amúgy nekem is pont 8 nap van a mensiig (én se várom), és néha én is "érzem" a petefészkem, meg néha puffadt vagyok, néha nyillalást érzek, nem tudom miért. Annyi még, hogy amikor ülök a wc-n akkor még inkább érzem a petefészkem, de nem fáj! Ez mitől lehet szerintetek???
Szia! Az elmúlt 1-2 hétben sokkal többet járok wc-re, mint normálisan, viszont nem csíp/fáj, mint amikor fel vagyok fázva. Néha fáj is, mintha meg akarna jönni. Ma csináltam a teszet, pozitív lett.
Szóval szerintem bármi lehet.
Nekem iszonyatosan görcsölt a hasam alul.És Én azthittem ,hogy vagy felfáztam,vagy méhenkívüli terhes vagyok.Nem jött meg.5 nap után csináltam tesztet,még az is bizonytalan volt.2 napra rá elmentem orvoshoz,és Ő megnyugtatott!!!Babát várok!!!És minden alegnagyobb rendben.
Ne éld bele magad,de jó Babázást!
Á, nem élem bele magam, mert kinézem magamból , hogy produkálok hasonló tüneteket, most még csak érdeklődöm hasonló esetekről, addig miíg várom a nem váromot :-)
Ja és neked tényleg jó egészséget a babóhoz
Szia!
Amikor a fiamat vártam két tünetem volt az elején.
Az egyik,hogy nagyon fájtak a melleim, a másik,hogy tisztára olyan érzésem volt mintha fel lennék fázva.
Folyamatosan fájdogált a hasam így az első pár hétben.
Drukkolok,hogy neked is azért fájjon!
27 hónapos kisfiú anyukája
Amikor én terhes lettem egy az egyben felfázás szerű tüneteim voltak,innen tudtam,hogy végre sikerült.Ugyanis előtte soha semmi hasonló nem volt se mensikor sem előtte.
Nekem a mellem pl csak később fájt/feszült,mikor már orvos is igazolta a terhességet.
Ettől persze nem biztos hogy terhes vagy,de nálam ez így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!