Szerintetek hasonlíthat ennyire egy fiú a nagybátyjára? Vagy tényleg ő az apja?
Páromnak van egy húsz éves fia, aki kiköpött sógorom.
Régen a fiú anyja a pároméknál lakott és szerintem összeszűrte a levet a sógorommal. A párom nem tartja a fiúval a kapcsolatot, lehet, hogy ő is sejt valamit?
En olyan hazaspart ismertem ahol a feleseg testverenek a lanya egy az egyben mintha a baratnom (feleseg) lett volna!
Az en fiam egy az ehyben a sogorom voroshaj kek szem...
Parom barna haj zold szem...
Van ilyen... Nem voltam a sogorommal mielott megkerdeznetek... :)
Ez nem jelent semmit sem!
Sok kisgyerek a nagyszülőkre hasonlít. Akkor a nagypapa a gyerek apja? Áhhh
Anyukámék 2-en vannak testvérek, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, mert egyikük anyai ági rokonokra hasonlít, másikuk meg pont az apai ági rokonokra. Akkor ők nem testvérek?
Nem kell ennyi alapján már kavarni!
Ismerősöm kislánya a saját testvérére hasonlít de olyan szinten, hogy az apját meg az anyját meg sem találod benne....
Én is inkább hasonlítok anyukám nővérére, mint anyukámra..
Ngyon sok a keresztbe hasonlítás mindenütt..
Prsze attól még a körülményeket figyelembevéve, lehet a parod fia nem a párodé, de te csak a szart kevered, ha majdőket érdekli, és tényleg úgy gondolják, akkor csináltatnak tesztet...
Nem hiszem, hogyha tényleg ezt gondolta volna. A párod, hogy a fia nem a fia, akkor ne kért volna dns-tesztet, hiszen így meg fizette (gondolom, ha nem tartotta vele a kapcsolatot) a gyerektartást...
Hasonlítani nyugodtan hasonlíthat, hogy a férjed esetében mi a valóság, azt meg talán csak a fiú anyja tudja (vagy jó esetben legalább ő tudja).
Az egyik öcsém nagyobbik lánya például sokkal jobban hasonlít rám, mint bármelyik szülőre (már egész kiskorától fogva úgy néz ki, mint én a hasonló életkorban készült fotókon.)
Nálunk mondjuk szerencsére senki sem gyanúsíthatja emiatt hűtlenséggel a sógornőmet, mert én is nő vagyok. :-)
Azt meg már megszokta, és poénosan kezeli, hogy ha hármasban beülünk valahova egy fagyira, vagy bárhol máshol idegenekkel találkozunk, akkor mindeki engem néz a lánya anyukájának.
Az apaság kizárásához egyébként nem minden esetben szükséges DNS vizsgálat, mert bizonyos vércsoport kombinációknál (a gyermek, az anya és a feltételezett apa, vagy akár a lehetséges apaként szóbajövő férfiak vércsoportjának ismeretében) is kizárható, hogy egy bizonyos személy lenne az apa.
(Az apaság tényének megállapítására viszont természetesen csak genetikai vizsgálat alkalmas.)
De nem hiszem, hogy bölcs dolog lenne ezt az egész kérdést a részedről bolygatni, vagy akárcsak szóbahozni, ha a férjed nem tette.
Mivel a párodnak és a testvérének ugyanazok a szülei, a gyerek simán hasonlíthat a sógorodra.
A nagyi kidobhatta azért is a nőt, mert alapból utálta. És ugyanezt feltételezte, mint te.
Bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!