Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kezeljem, hogy a...

Hogyan kezeljem, hogy a barátnőm szülei melegek?

Figyelt kérdés

Akkor jött fel a téma mikor beakartam mutatni a szüleimnek, mire Ő azt válaszolta, hogy nagyon szívesen, de akkor Ő is bemutatna a sajátjainak. Megkért, hogy ne boruljak ki, de az Ő szülei mindketten férfiak.

Engem ez sokkolt, mert beszéltünk régebben is a családunkról de ezt sosem említette.

Nem is tudtam hirtelen mit reagáljak, de aztán mondtam neki, hogy még mindig szeretem.

Ettől függetlenül viszont nagyon izgulok, félek és zavarban vagyok.

2014. jan. 3. 12:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
6%
én sehogy nem kezelném, lehet lepontozni nekem derogál találkozni homárokkal. Kezet sem fogok velük, fujj.
2014. jan. 3. 17:11
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat.

Szerintem minden rendben lesz, de azt nem tudom hogy anyáméknak hogyan adagoljam be.

Lehet hogy csak a képükbe vágom. De lehet hogy jobb lenne ezt azután hogy már bemutattam a barátnőmet és megkedvelték.

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2014. jan. 3. 17:46
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell parázni, se a te se az ő szüleitől. Én meleg vagyok, kereken 20éves, semmivel se vagyok rosszabb egy átlagembernél, s azt veszem észre, több esetben a melegek sokkal intelligensebbek/megérőbbek, úgyhogy no para!
2014. jan. 4. 09:36
 24/28 ftf1983 ***** válasza:
100%
No para! Semmi nem fog történni. Beszélgetni fogtok és ennyi. Amúgy meg találkoztál már meleggel, mindenki találkozott már meleggel és mindenki ismer személyesen meleget, max. nem tud róla ;)
2014. jan. 4. 10:41
 25/28 Glam Maarco ***** válasza:
60%

Attól meg ne félj, hogy hülyeséget fogsz mondani. Minden meleget folyamatosan bántanak akár közvetlenül, akár közvetve.

Nálunk is előfordul hogy a családom néha olyat mond ami egy melegnek nem esne jól, de tudom hogy nem direkt mondják, így nem foglalkozom ezekkel :)

Izgulni meg ne izgulj. Én több ilyen családot is ismerek és a szülők minden esetben egy dolgot szeretnének: a gyerekük boldogságát. Ha te a lányukat boldoggá teszed, nem lesz baj ;)

2014. jan. 4. 11:05
 26/28 anonim válasza:
Légyszi, majd írd le hogyan ment.:)
2014. jan. 4. 13:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Kérdező!

De!Találkoztál már melegekkel!

Mindenki találkozott már,aki nem egy elzárt szobában él:)

Max nem tudod róluk:))

Ha jó a humoruk,neked pedig jó a segged lehet annyit fognak mondani a lányuknak,hogy "jó partyt" választott:D

2014. jan. 5. 20:49
 28/28 anonim ***** válasza:

"Ha jó a humoruk,neked pedig jó a segged lehet annyit fognak mondani a lányuknak,hogy "jó partyt" választott"

Szerintem ezt akkor mondják, ha rossz a humoruk, de mindegy. :)

2014. jan. 5. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!