Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kezeljem, hogy a...

Hogyan kezeljem, hogy a barátnőm szülei melegek?

Figyelt kérdés

Akkor jött fel a téma mikor beakartam mutatni a szüleimnek, mire Ő azt válaszolta, hogy nagyon szívesen, de akkor Ő is bemutatna a sajátjainak. Megkért, hogy ne boruljak ki, de az Ő szülei mindketten férfiak.

Engem ez sokkolt, mert beszéltünk régebben is a családunkról de ezt sosem említette.

Nem is tudtam hirtelen mit reagáljak, de aztán mondtam neki, hogy még mindig szeretem.

Ettől függetlenül viszont nagyon izgulok, félek és zavarban vagyok.

2014. jan. 3. 12:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Én azthittem hogy anyukája van, még mondta is.

A jogi háttérrel nem vagyok tisztában és én sem értem.

2014. jan. 3. 12:55
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

Örülj neki, nem lesz anyósod! :-DDD

A melegek az átlagnál jóval érzékenyebbek szoktak lenni. Beszélhetsz velük bármiről, amivel a haverjaiddal is, csak kerül elsőre a szélsőségeket.

2014. jan. 3. 13:04
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
nézd, normális a lány, tehát normálisan felneveléték, innentől szerintem nincs mit aggódnod, niylván ők maguk is normálisak.
2014. jan. 3. 13:07
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező (és előző), a joggal valszeg semmi probléma, gondolom az egyik férfi a lány vér szerinti apja, aki neveli a lányát, és egy másik férfival él együtt párkapcsolatban jelenleg... a világon semmi nem tiltja vagy korlátozza jogilag ezt a felállást, gyermekelhelyezésnél vagy 40 éve nem kizáró ok, hogy a különélő szülő - akinél a gyereket elhelyezik - új párkapcsolata azonos nemű...

(szóval ezért bohóckodás, ami az örökbefogadás kapcsán a melegek dolgában megy, mert az már 40 éve is működött Magyarországon, hogy a pár valamelyike keres egy nőt, aki szül egy gyereket - tőle vagy akárki mástól:) - akit a férfi teljes hatályú apaival magáénak elismer, majd a bíróságon kezdeményeznek egy gyermekelhelyezést azzal a megállapodással, hogy a gyereket a férfinél helyezik el, és ő gyakorolja a felügyeleti jogot... és a férfi természetesen közben azzal él párkapcsolatban, akivel akar, akár különneművel, akár azonos neművel... 30-40 éve is voltak ilyen párok, csan nem ment körülöttük a műhiszti)

És lám, 2 meleg férfi képes volt felnevelni egy párkapcsolatra képes hetero lányt:)

És hogyan kezeld Kérdező? Nincs ezen mit kezelni, van a barátnőd, és vannak a szülei... a Te szempontodból baromi tök mindegy a nemük, meg a szexuális érdeklődésük... ha a barátnőd nem közli, és azt hinnéd, hogy az őt nevelő külön élő apjával meg a nagybátyjával találkozol mondjuk, hogy kezelnéd? Ha ez neked megkönnyítené, gondold ezt, a Te szempontodból nincs semmi különbség.

2014. jan. 3. 13:22
 15/28 anonim ***** válasza:
18%
Melyikük szült?
2014. jan. 3. 13:29
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, az én szomszédaim melegek, sőt, a kollégák közt is van. És? ugyanolyan emberek, nem fognak előtted, hidd el semmi olyat csinálni, intelligens felnőtt férfiakról van szó. Ha esetleg rákérdeznek, megmondhatod, hogy meglepődtél, de nem zavar.
2014. jan. 3. 14:12
 17/28 anonim ***** válasza:
1%

"Megkért, hogy ne boruljak ki, de az Ő szülei mindketten férfiak. "

"A jogi háttérrel nem vagyok tisztában és én sem értem."

KAMUUUUUUUUUU!!! Nincs ember a világon, aki ebben a helyzetben ne kezdene el azonnal faggatózni, hogy Csillagom, hát az hogy lehet? Örökbefogadtak, vagy egyikük a vérszerinti apád, vagy hogy...? Te meg nem vagy tisztában a helyzettel... hagyjuk. Az utóbbi időben amúgy már nagyon megszaporodtak a "meleg vagyok, hogyan mondjam el otthon"-kérdések, de te nagyon kreatívan csavartál egyet a sztorin, ügyes vagy, csak a részleteket nem dolgoztad ki, így nem hihető ez a kamukérdés.

2014. jan. 3. 15:19
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

11! Anyukája lehet, valószínűleg apu rájött menet közben hogy meleg (vagy tudta addig is és csak elfojtotta magában) és elváltak. Tarthatja a barátnőd mindkét szülőjével a kapcsolatot, természetes hogy mesél az anyukájáról is.

"Nem is tudtam hirtelen mit reagáljak, de aztán mondtam neki, hogy még mindig szeretem. " A barátnőd iránt érzett érzéseid merem remélni hogy a szülők szexualitásától függetlenek.

2014. jan. 3. 15:28
 19/28 kovpet ***** válasza:
82%

"Nagyon izgulok, mert még nem találkoztam melegekkel. "

Dehogynem. Becslések szerint minden huszadik ember az, csak nem tudod róla.

2014. jan. 3. 15:47
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

"Nagyon izgulok, mert még nem találkoztam melegekkel."

A meleg abban más, hogy a saját neméhez vonzódik. Semmi másban. A szexuális vonzalom, mint téma, nem hiszem, hogy fel fog jönni. Vagy ha hetero szülei lennének, elkezdenél az apjával beszélni, hogy: "Szóval Sanyi bácsi, maga a puncit szereti? Jó is az."

2014. jan. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!