Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghalt édesanyánk. Nálam...

Meghalt édesanyánk. Nálam lakott ingatlanját eladta. Négyen vagyunk testvérek, de sajnos hárman munkanélküliek mindenki máshol lakik. Egy nővérem tudja kifizetni a temetést de mi van ha a nevére szól majd a számla én igényelhetek temetési segélyt?

Figyelt kérdés
másik két bátyjám nem akar fizetni semmit

2013. dec. 25. 22:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az ingatlanon volt hitel jócskán azt kifizette anyu, a többiből (400.000 Ft) saját szobát alakítottam ki neki a garázsomból amely a házban volt és fürdő is tartozik hozzá. gyakorlatilag a folyosóra nyílt az ajtaja. azóta változott a helyzet sajnos a nővérem se fizeti ki a temetést. a barátaim segítenek ki, gyűjtöttek a temetésre mert a nővérem azt mondta amennyi pénzem van hamvasztassam el és hozzam haza az urnát tegyem a szekrény tetejére.
2013. dec. 29. 23:18
 12/16 A kérdező kommentje:
ja s igen gondoztam, pelenkáztam.
2013. dec. 29. 23:19
 13/16 A kérdező kommentje:
így most barátok segítségével lesz temetés pár nap múlva és én fizetem.
2013. dec. 29. 23:20
 14/16 A kérdező kommentje:
ha mindent én fizettem hogy kérhetem a testvérektől ami rá eső részük lett volna?
2013. dec. 30. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs örökség, akkor sehogy. Ilyen rosszban voltak a testvéreid anyukátokkal?
2013. dec. 30. 21:22
 16/16 A kérdező kommentje:
nem voltak rosszban csak úgy godolják mivel itt lakott nálunk, a temetés költsége rám tartozik. igazából ápolni nem akarta egyikük se.pedig én úgy tudom és anyu is ezt mondta, az négyünkre tartozik. egyébként azóta egy ügyvéd is ezt mondta.
2014. jan. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!