Vannak idegesítő/megőrjítő vagy vicces szokásaik a rokonaidnak?
Nálunk:
Tesóm: szívogatja állandóan a fogát, egy idő után baromi idegesítő.
Unokatesóm felesége: állandóan beszél, mindent olyan körülményesen körülír, hogy az egész család elalszik, mire kinyögi a lényeget.
Sógornőm: az egész egy rossz szokás
Mamám: mindig mindent arráb tol pár centivel, mert az úgy tökéletes.
Én: néha én is sokat beszélek, vagy túl csöndes vagyok.
Nálatok? :D
Nagyapám: kiabál állandóan, fukar
Nénikém: rémesen öltözködik
Nénikém párja: olyan, mint aki gondolatban állandóan temetésen van
Néném: kritikus, morbid személyiség, mindig mindenkibe beleköt és nem érdekli, hogy hol van, akkor is muszáj ba.szogatnia valakit.
Apám majdnem ugyanez, csak ő még iszik is mellé.
Mamám állandóan csak a vásárlásról, meg a leértékelt csirkékről tud beszélni, semmi más témája nincs.
Anyámmal nehéz kommunikálni, mert soha nem figyel rám, meg arra sem, amit mondani akar nekem, ezért ha elkezd valamit mesélni, sokszor elkalandozik és a mondat felét elfújja a szél. Ma pont ezzel húzott fel.
Unokabátyám jó és rossz oldala is egyben, hogy ami a szívén, az a száján. Ez akkor rossz, amikor baja van valakivel és akkor tényleg azzal bánt meg, amivel csak tud.
Éjszaka arra szoktam ébredni, hogy a párom csokispapírt zörget mellettem az ágyban, mert ugyebár éjszaka 2-kor kell csokit zabálni.
Anyósom állandóan közbeszól, mikor más beszél.
A párom vérig sértődik,ha véletlenül valaki a mondandójába vág,és elkezd puffogni,ezenkívül minden apróbb,számára sértő dolgon felhúzza magát,és percekig durcázik,mint egy gyerek.
A húgom válogatós,kár is neki főzni,inkább pizzát rendel,mint hogy az itthoni főtt ételt egye.
Én pedig hihetetlenül lusta vagyok kikelni az ágyból,ha megtehetem,átheverészem a délelőttöt,persze utána igyekszem behozni a lemaradást,de akkor is gáz kissé.Ezenkívül sértődékeny vagyok én is,apró sz@rokon kapom fel a vizet hirtelen.
Apám: ugyanaz az idegesítő fogszívogatás, mint a tesódnál. Emellett iszonyat hangosan kezd beszélni, ha telefonál.
Anyám: mindentől megijed.
Bátyám: folyton dudorászik vagy fütyül, egy pillanatig sem bírja ki, hogy ne adjon ki valamilyen hangot.
Én: nagyon lassan mesélek, minden szó után berakok egy hosszú "öööööö"-zést vagy egy szünetet, senki nem bírja kivárni a történet végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!