Milyen lehetőségem van, ha kizártak a lakásból, ahol eddig laktam állandó lakcímen és a cuccaimat szeretném visszakapni?
Csak a cuccaimat akarom elhozni, ez minden. De nem enged fel a tulaj! Kulcsomat is elvette, időm sem volt elpakolni (dolgoztam). Gyógyszereim, ruhák zöme, tisztálkodószereim, könyveim a tanuláshoz mind ott maradtak.
Milyen lehetőségeim vannak?
Mindenemet elvette, kulcsom sincs, ha be tudnék jutni, nem tettem volna fel a kérdést.
Igen, tény, h kevésbé békés, de hátha hamarabb ajtót nyit ha rendőri jelenlét is van és beenged.
Szabályosan kidobott. Szerencsére párom szüleihez el tudtam jönni, dehát nagy hirtelen mégis mennyi cuccot tudtam volna összeszedni? :(
Én is úgy tudom, hogy semmire sem jogosít fel az állandó lakcím.
Viszont MÉG NEM költöztem el, ugyanis a cucaim 80%-a ott van! És úgy gondolja, hogy nem mehetek fel oda összeszedni. A cuccaim már csak van jogom, a cipők, ruhák, hajvasaló. De felőlem kivasalhatja a haját, úgyis kopasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!