Hogy zajlik egy feljelentés? Mi kell hozzá?
Rokon ellen akarok feljelentést tenni,de nem tudom miért lehet feljelenteni,és hogy zajlik ez.
Köszi a válaszokat.
Kellemes, kedves ember lehetsz. Nem tudod mivel lehetne feljelenteni? Ezek szerint nem tett semmi rosszat, csak bosszút akarsz állni valami vélt vagy valós sérelmeden.
Miért ilyen ostobák az emberek? Miért?
2.-es: ha nem tudod miről van szó ne okoskodj meg ne ítélkezz látatlanban szerintem.
1.Rágalmazás,utcán való sértegetés,fenyegetés...
2. vagyok. Ha nem akarod, hogy félreértsenek, ne fogalmazz úgy mint egy 5 éves.
"de nem tudom miért lehet feljelenteni"
Abból, hogy nem tudod miért, sajnos csak arra lehet következtetni, hogy nincs rá okod, hanem akarsz kreálni egyet.
Ha meg belemászott a rokonod a lelkedbe, akkor menj be a rendőrségre, és tegyél feljelentést. Mégis mi kellene hozzá? Ha van egy tanú, aki igazolni tudja az állításodat, és tényleges a sérelem, akkor fognak veled érdemben foglalkozni.
Igen ez a bajom hogy szerintem se érek vele semmit,gondolom max kap egy két papírt vagy még azt se. :(
Akkor egy ilyen dologgal mit lehet kezdeni?hogy lehet gátat szabni neki?
Költözés persze lesz majd,de az sem egyszerű és addig valami megoldás kellene,ezért gondoltam ha "ráijesztek" egy feljelentéssel majd leáll.
2-es te annyira értelmes vagy.Az hogy én nem szeretném kiteregetni a részleteket miért probléma?
Képzeld el nem tudom miért lehet feljelenteni egy embert mert hála a jó Istennek eddig szerencsére nem kellett ilyenekkel foglalkoznom és örülök neki hogy ezen a téren ennyire "buta vagyok".
Éppen elég szörnyű így is hogy ilyennel kell foglalkozom,ne idegesítsél már a hülyeségeiddel légyszíves.
Egy egyszerű kérdést tettem fel,te meg itt lovagolsz rajta,nincs más dolgot?
Egyébként utána olvastam most itt hirtelen és elvileg feljelenthetem rágalmazásért is...amit Kedves Ketteske eddig nem tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!