Meg tudnátok bocsátani?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég úgy volt, hogy a szüleim elválnak. Most már úgy néz ki, hogy kibékülnek. Pár napja viszont megtudtam, hogy apa megütötte az anyámat, amikor még úgy volt, hogy elválnak. Ti meg tudnátok ezt bocsátani? Anyu nekem azt mondta, hogy már megbeszélték és ő megbocsátott neki, de engem nagyon zavar a dolog. 15/L2013. nov. 13. 18:14
1/8 anonim válasza:
Ne üsd bele az orrodat! Anyád azért csak-csak jobban tudja, hogy mit tesz?
2/8 anonim válasza:
Ha ők megbeszélték akkor ez van!De ha ez téged zavar akkor ülj le és mond el neki!Mond el apádnak is!Szerintem veled is meg tudják beszélni!
3/8 anonim válasza:
A szüleid minimum 15 éve házasok..(lehet több is, nem tudom)
Vannak helyzetek amikor a megbocsájtás jobb megoldás mint a haragszom rád...
4/8 anonim válasza:
Senki nem tudja ezt megbocsájtani a másik embernek, de tud nyelni, mások érdekei miatt ha szükséges.
5/8 intrepid válasza:
Ez nem a te dolgod. A szüleid jobban tudják, hogy mit csinálnak egymás között. Azt sem tudod, mit tett anyukád, amiért azt a maflást kapta. Ne aggódj, lehet, még te is fogsz kapni a párodtól, és te is megbocsátod neki.
6/8 anonim válasza:
Beszéld meg ezt valamelyik szülővel.
Nincs olyan, hogy a szülők kapcsolata nem a gyerek dolga, hiszen ő az elszenvedője, ők mutatnak példát a jövőre nézve, tőle tanulja a megoldási lehetőségeket pl. pofon...
7/8 A kérdező kommentje:
5. válaszolónak: Anyám nem tett semmit sem. Épp ellenkezőleg. Apa csalta folyamatosan anyát...
A többieknek köszönöm. Már mondtam anyának, és inkább tényleg nem ütöm bele az orrom.
2013. nov. 14. 17:10
8/8 anonim válasza:
Kamaszkorban minden fehér, vagy fekete, míg a valóságban ezernyi árnyalatot kell tudni megkülönböztetni. Ráadásul kívülről nem is tudod megállapítani, hogy mi vezetett a nyakashoz, és mi vezetett a csalárdsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!