Miért őrjít meg az anyám?
Annyira tapintatlan...
Várandós vagyok. Ahogy bejelentettem már jött a negatív gondolataival. Állataim vannak, nehogy megvakuljon a gyerek. Aztán jött már halvaszületéssel, koraszületéssel. A legújabb sztori, hogy amikor ő szült, milyen durván repedt. Kértem szépen és csúnyán is, de ő mindenben ilyen negatív. Nem gondolkodik, hogy nem kellene engem ilyenekkel sokkolni???
Kérted többször is, nem hagyta abba.
Ha a lelkiismereted nem engedi, hogy ne állj szóba vele - legalább a terhesség idejére, lehet ettől észbe kapna, és később meghallaná azt is, amit te mondasz, és leállna a dolgaival -, akkor miért itt sírsz, hogy ez milyen kellemetlen?
Egy-két ember majd jól megmondja neked, hogy ne legyél "túlérzékeny", és akkor kevésbé fog érinteni, mikor következő alkalommal a halvaszületéssel jön? Ez hülyeség...
Kapcsold ki anyádat kicsit az életedből, hátha rájön arra, hogy néha a kéréseidet is szem előtt kell tartania...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!