Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tesóm párja tegnap szó nélkül...

Tesóm párja tegnap szó nélkül lelépett hátrahagyva három milió forint jelzáloghitelt. Mit tegyen a tesóm?

Figyelt kérdés
A pasinak munkahelye nincs, nem tudják lefogni tőle a pénzt.
2013. okt. 25. 16:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
40%

Jelzaloghitelt csak ingatlanfedezetre adnak. A testvered parja nem vehette fel, hiszen az ingatlan nem az o neven szerepel. Raadasul 100 esetbol 99ben adostarsat vagy kezest vonnak be.

Fussunk neki megegyszer, csak most ne meselj, hanem az igazat ird le.

2013. okt. 25. 19:28
 32/47 anonim ***** válasza:
43%

De, simán felvehette. Nekünk pl. az albérlő találta ki, hogy venne fel hitelt, de a mi lakásunk legyen a fedezet.

Lehet úgy is, hogy a bank x-nek ad kölcsönt, de y háza a fedezet.

2013. okt. 25. 19:57
 33/47 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, hogy nem a tesóm beleegyezésével történt a hitelfelvétel.
2013. okt. 25. 20:04
 34/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha hat akkor a tesod ennyi esszel meg is érdemli.
2013. okt. 25. 20:17
 35/47 anonim ***** válasza:
77%

csak gratulálni tudok, iszonyat ostoba a testvéred.

bár nem tartom kamunak a sztorit, a szomszéd nő is csinált ilyet, csak ő nem 3, hanem 7 millát vett fel jelzálogra még a válság előtt. most nem tudom mennyi lehet a törlesztő, de pasi már rég nincs sehol.

2013. okt. 25. 20:33
 36/47 anonim válasza:
51%
Azon senki se töprengjen hogy a pasi tmegtalálják e vagy sem. Ha a redröség körözi akkor elöbb utóbb megtalálják. Ez nem az a pasi aki nem fog elkövetni több büncselekményt, csak idő kérdése mikor kerül rendőrkézre ha nem emiatt akkor valami más miatt s akkor jó lesz ha ott lesz ez a feljelentés is.
2013. okt. 25. 23:33
 37/47 anonim ***** válasza:
63%
szerintem is már rég fel kellett volna jelenteni, csak sajnos sokan halasztgatják az ilyet, ahelyett h egyszer az életben a sarkára állna é megpróbálná helyrehozni amit elcseszett, hagyja h sodródjon az eseményekkel.
2013. okt. 26. 00:55
 38/47 anonim ***** válasza:
63%
tesót gyámság alá helyeztetni..
2013. okt. 26. 03:34
 39/47 anonim ***** válasza:
Az ilyet azonnal fel kell jelenteni.Azt megint nem értem hogy családos anya hogy mehet bele ilyenbe?Pár hónap után ekkora hitelbe....nekem is van gyermekem,de ha valami oknál fogva a férjemmel elválnánk,akkor óvatosabb lennék az ismerkedés téren.Főleg hogy együtt is laknak,de még a biztos házra hitelt veszek fel...
2013. okt. 26. 05:26
 40/47 anonim ***** válasza:
64%

De milyen bűncselekményt követett el a férfi???

(a hamis munkáltatóin kívül)

Vett fel a saját nevére hitelt, volt egy kezese, ennyi a sztori. Nem lopott meg senkit.

2013. okt. 26. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!