11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, elcsesztem, hogy bele léptem ebbe a kapcsolatba, ebbe a hülye családba, de meghalni sem akarok, mert látni akarom a gyerekeimet felnőni, illetve nem akarom, hogy örüljenek a halálomnak (mert például apósom is meghalt több, mint 10 éve, azóta az öreglány a víg özvegy; "jaj, mennyit bántott a férjem", aha, kíváncsi lennék, ki bántotta többet a másikat...)
2013. okt. 15. 11:38
12/12 anonim válasza:
Szerintem mondd meg a férjednek, hogy vagy vállal a családja előtt - erről bővebben lejjebb - vagy elválnak útjaitok.
Úgy értem hogy vállal, hogy ultimátumot ad a családjának: vagy veled együtt megy, vagy sehogy. Én nem tudok ennél jobbat kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!