Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mást is bojkottál a férje...

Mást is bojkottál a férje családja?

Figyelt kérdés
Bojkott

2013. okt. 13. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Tessék?:D
2013. okt. 13. 14:41
 2/12 Fincza Viktória válasza:
75%
Persze hogy másokat is :S sajnos
2013. okt. 13. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen.anyossal és a sogornövel az élen.
2013. okt. 13. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Most csak én nem értem mi itt a kérdés??
2013. okt. 13. 15:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem jelenhetsz meg náluk alkalmakkor (pl. sógor szülinapja, karácsony, stb.), de azért a férjed vigye a gyerekeidet, mert őket szeretik, csak az anyát nem. (A "bojkott" szót kulcsszónak akartam írni, tabletten sokszor nem látszódik a megfelelő mező :))
2013. okt. 13. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
És a férjed ezt hagyja?
2013. okt. 13. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem az exem családja sajnos inkább burgonyált. Amikor ott voltam, hozzám se szóltak. Mintha egy marék sültkrumpli heverne a sarokban.
2013. okt. 13. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia,4-es vagyok...így már értem mire gondoltál.

Nálunk pont fordított a helyzet,én nem megyek mert egyszer nagyon megbántott és még bocsánatot sem kért.Viheti a gyereket ha akarja majd,de én nem megyek,de szerintem ő sem fogja vinni.

a véleményem az,hogy a férjednek ki kéne állnia melletted és az "asztalra csapnia". miért nem szeretnek?tettél valamit vagy csak alapból ilyenek veled?..lehet az is,hogy leszarnám kíváncsiak -e rám és akkor is mennék és már csak azért is tenném magam ide oda,hogy egye őket a méreg..bár lehet ez téged jobban kicsinálna mint őket.

2013. okt. 13. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem éppen jó családból származom, nem vagyok roma, csak a szüleim egy kissé trehányak, ámde emberileg normálisabbak. Nem tehetem, hogy beszállok én is az autóba (pedig beférnék 2 gyerekülés közé), mert anyós nem enged be. Férjemet már többször kértem, hogy adjon ultimátumot, hogy ő sem megy, de ő meg f.sik a súrlódásoktól.
2013. okt. 13. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát ,passz..komolyan..itt a férjednek kéne azt mondania,hogy nem megy ö sem és kész..mást nem tudsz csinálni szerintem :(sajnálom,nagyon sz@r lehet...az meg,hogy a szüleid trehányak,nem hiszem ,hogy befolyásolnia kéne a Te és anyósodék kapcsolatát..legalábbis normális esetben.
2013. okt. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!