Úgy néz ki, hogy holnap este párom másfél éves kislánya nálunk fog aludni. Nem tudom mit tegyek. Mit kell csinálni egy ilyen kicsi gyerekkel? A párom azt akarja, hogy köztünk aludjon, de mi lesz ha valamelyikőnk ráfekszik?
Szerintem is este az anya mellett a helye egy ilyen picinek, az en lanyom. 6 eves es hazajön az apjatól alkonyatkor, mert este csak velem akar aludni.
Meg mindig nem alszik kulön es nelkulem.
Nem kene ilyen kisgyereket kirangatni az anya mellöl
Fú, én inkább aludnék a földön, mint egy idegen gyerekkel egy ágyban.
A párodnak kell tudnia, hogy mit kell csinálnia gyerekkel, elvégre az övé, nem? Őt kell kérdezned, hogy mit csinálj.
22-es, és szerinted ez a normális?? Hogy egy hatéves gyerek nem alszik az apjánál, hanem az anyjával egy ágyban?
Semmi baja nem lesz annak a gyereknek attól, hogy egy éjszakát az anyja nélkül tölt. Komolyan, ti hol éltek? Ugyan mi baja lenne?? Nincsenek összenőve, a gyerek meg már másfél éves. Ráadásul nem egy idegenhez megy, hanem a saját apjához. Az agyam eldobom. :D
Kérdező: Nem fogtok ráfeküdni, de arra készülj, hogy a 80 centis gyerek simán befoglal egy 200x200 centis ágyat. :D Ha sír éjszaka találjátok ki mi baja: szomjas, tele a pelus, fáj valamije vagy csak megébredt? Az apukája biztosan meg tudja majd nyugtatni. Ne aggódj, majd ő segít neked, mit csinálj a kislánnyal, és az anyukája is ellát majd benneteket információval, hogy mit hogyan szokott csinálni a kislány lefekvéskor.
jajj 22:26-os :(
Nem lep meg, hogy nincs férjed. De azt te tudod, a te magánéleted. De hogy a gyerekednek sem fogod hagyni, hogy kialakítson normális magánéletet, az is borítékolható.
6 évet betöltötte, hamarosan isibe megy, ne azzal csökkentsd le a félelmeit, hogy babusgatod, vele alszol, kisajátítod.
A legrosszabbat teszed vele.
Na de ennyit más témáról.
Ne izgulj Kérdező, biztos vagyok benne, hogy azért alhat nálatok a kicsi, mert az apukája úgyis jó apuka, hogy nem élnek már együtt. ÉS te sem lehetsz az ex szemében utolsó valaki, ha rátok meri bízni. Hidd el, ketten a pároddal megbirkóztok egy kis emberrel :) Kaland lesz neki is veletek :)
Nem sajatitom ki 28 as, hanem ö nem akar mashol aludni, nem en rugdosom hazaig hanem keri az apjat h hozza haza!
En meg ezt tiszteletben tartom , marmint az ohajat, es az apja is.
Egyelöre a lanyom igy akarja.
Es mi az h nem csodalkozom h nincs ferjed" kijelentes, azert nincs mert nem akarom, hogy legyen , egy idiota eleg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!