Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Úgy néz ki, hogy holnap este...

Úgy néz ki, hogy holnap este párom másfél éves kislánya nálunk fog aludni. Nem tudom mit tegyek. Mit kell csinálni egy ilyen kicsi gyerekkel? A párom azt akarja, hogy köztünk aludjon, de mi lesz ha valamelyikőnk ráfekszik?

Figyelt kérdés
Mit kell vele csinálni ha sír éjszaka? Tudom, hogy sok a kérdés de tanácstalan vagyok. Segítenétek?
2013. okt. 1. 20:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%
Az is fontos kerdes, hogy legelso alkalom, hogy ott alszik az apjanal, vagy csak neked elso, mert eddig te nem voltal ott, amikor a kicsi ott aludt. Utobbi esetben semmi okod az aggodalomra.
2013. okt. 1. 21:12
 12/41 A kérdező kommentje:
Most fog először nálunk aludni ezért nincs saját ágya. Nagyon izgulok.
2013. okt. 1. 21:12
 13/41 anonim ***** válasza:
79%

Ha otthon az anyjaval alszik, nem kulon agyban, akkor nem hiszem, hogy kulon elaludna, mert hozzaszokott, hogy ha megebred ejszaka, akkor ott van valaki mellette.

Ha otthon kulon agyban alszik, akkor a legjobb, ha ott is kulon, pl letesztek a foldre egy matracot, vagy utazoagyban, ha van az anyukanak. Az en kisebbik fiam is pont masfel eves, o meg 2-3x felebred ejszaka, de megsimogatom es visszaalszik. Sok kisgyerek ilyenkor mar atalussza az ejszakat. Ha felebred lehet, hogy majd megijed, hogy nem az anyja lesz mellette, de az apja biztos meg tudja majd nyugtatni, ha felveszi es ringatja egy kicsit.

2013. okt. 1. 21:17
 14/41 A kérdező kommentje:

Én sem tudok idegen helyen könnyen elaludni hát akkor egy pici baba.

Úgy tudom, hogy az anyjával alszik mert sokat betegeskedik.

2013. okt. 1. 21:21
 15/41 anonim ***** válasza:
16%

1-nek igaza van: gyereknek a szülői ágyban nincs semmi keresnivalója (több mély oka van, de az egyik, hogy kényelmes neki, és az ilyenből a gyerekek rögtön rendszert is akarnak, és nem akarnak leszokni róla)

Vegyetek egy ágyat / matracot- úgyis többször lesz ez.

2013. okt. 1. 21:28
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
De aranyos! Ne aggodj,ez nagyon romantikus este lesz, es biztos nem fogtok ra fekudni. En is anyummal aludtam,amikor rosszat almodtam,ejjel atmentem kozejuk,megnyugodtam,es semmi gond nem volt belole. :)
2013. okt. 1. 21:35
 17/41 A kérdező kommentje:
Attól is félek hogy fog majd elaludni és, hogy egyáltalán szót fog e fogadni.
2013. okt. 1. 21:39
 18/41 anonim ***** válasza:
11%

Az anyja se normalis, hogy közétek engedi, en sose engedtem volna a lányom, csak a holttestemen keresztul!

Aggodsz h szót fog e fogadni? Az meg korai lenne mert meg nagyon pici nem erti az ok okozatot, de szerettel ha bansz vele, megnyugszik es " szót fogad"

2013. okt. 1. 21:58
 19/41 anonim ***** válasza:
30%

9 "okoska" az apjához igen, meg egy a gyerek számára idegen nőhőz, aki nem az anyja.

Egy ilyen korú gyerek az anyjához ezer szállalkötődik, és este csak az anya az aki szokott kelleni nekik.

Tetszik-nem tetszik ez van:D

2013. okt. 1. 22:03
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
17 Reméljük a legjobbakat, de ne ijedj meg, ha esetleg lesz sirdogálás..
2013. okt. 1. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!