Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Iszonyat rossz sógornői...

Iszonyat rossz sógornői viszony mellett mit gondoltak az ünnepekről, az ajándékozásról, a karácsonyról?

Figyelt kérdés
Könyvet tudnék írni mennyire utáljuk egymást, szinte izzik köztünk a levegő ha meglátjuk egymást. Ha jönnek inkább ki sem megyek, ki sem merek menni, a szívverésem négyszeresére nő. Bár meg kell jegyeznem anyósék is elmondják a véleményüket róla, mert olyan dolgokat csinál ami már beszarás,egyszerűen elképesztő. De ők is úgy viselkednek vele mint ha mi sem történt volna. Senki nem meri elmondani a véleményét. Felrobbanok a gondolattól is. Ha egy közegbe vagyunk olyan szinten érzem rosszul magam hogy húúú. Én nem mondom, hogy bennem nincs hiba de annyi mint benne. MÁsban a szálkát, magában a gerendát se.
2013. szept. 9. 19:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A kislányunk és az ő kisfiúk se járnak össze játszani, nem hozza ő se én sem viszem, ha már így kijelentette hogy mi ne menjünk és ő se jön. Ekkora kígyó nincs még egy a földön, átviszem a sütit amit sütöttem öcsém szülinapjára és maradt még belőle.. egy szó se csak pofák, el is jöttünk, aztán bemegy a kórházba anyumhoz ( pont ment valakihez ő meg ott dolgozik) és megköszöni neki hogy milyen finom volt meg így meg úgy. Velünk meg mint a szar úgy viselkedik. Nem a ház itt a legnagyobb gond, de mellesleg hozzá teszem az sem esett jó és sztem másnak sem. Mi itt vagyunk csináljuk a hitelt házat keresünk stb, nekik meg a tenyerébe hullott. Nem tudom más hogyan gondolkodna. Irigy lennék ezért?
2013. szept. 9. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az az érzésem, hogy a sógornő nem is annyira vétkes mint ahogy te gondolod.. A féltékenységed sokkal erősebb...Te nagyon felfújod a dolgot, túlságosan lovagolsz rajta..

Dögöljön meg a szomszéd tehene effektusban szenvedsz.. Rosszindulatú, irigy vagy.. Sürgősen kösd le magad valamivel, vagy költözz el jó messzire, mert a te idegeid, egészséged fogja látni a kárát.. Sőt ha gyerek nagyobb lesz, még azon is gyűlölködni fogsz hogy a sógor gyereke miért szebb, okosabb, miért jár jobb ruhákban , miért van több barátja stb...Kezeltesd magad ha nem tudsz változtatni magadon..

2013. szept. 9. 20:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Írhatna valaki aki hasonló cipőben jár. Mert nem érzem magam rosszindulatúnak sőt. Tele vagyok barátokkal, szeretnek az emberek. Nekik nem igazán van barátjuk, az összes barát elpártolt a csaj miatt. A családban nemcsak én gondolom így bár én utálom őket a legjobban az tény.
2013. szept. 9. 20:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Irigyellek, hogy tanulás, háztartás, gyerek, férj,barátok, hitel mellett még van időd és energiád egy általad utált személy életével és mindennapjaival is foglalkozni.
2013. szept. 9. 20:14
 15/22 A kérdező kommentje:
De egyébként a hugaival is úgy beszél mint a kutyával, anyjával apjával úgy szintén. Az vaan mindenhol amit ő akar. Szegény hugát sajnálom a legjobban, aki 16 éves vReelem mondjuk jóban van néha elmegyünk bulizni is. Úgyhogy nem gondolom azt hogy bennem lenne itt a hiba. Na mindegy köszönöm a válaszokat. Nemsokára külföldre megyünk dolgozni lehet hogy élni is. Szeretnék pozitív emberekkel lenni, élvezni az életet és nem megkeseríteni, így egymás mellett anyósékkal ez nagyon nehéz. És ezt csak az értheti aki már volt ilyen helyzetben.
2013. szept. 9. 20:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Este ez a negyed óra az életemből nem sok. De muszáj voltam kiiírni magamból mert nem tudom senkivel megosztani, de úgy látom nem kellett volna mert mindenki ellenem van. Pedig én egy pozitív, jókedvű csacsogó nyitott ember vagyok aki szereti élvezni az életet. Ez az egy dolog ami miatt elég szomorú vagyok. És tudom hogy nem tudok változtani. Irigy rám mert jól nézek ki ő meg a 100-kghoz közelít. Hát ez van. És nem vagyok beképzelt sem, egészséges önbizalmam van. Lehet támadni ha úgy érzitek, hogy akkora bűn amiket leírtam.
2013. szept. 9. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha valaki hát én utáltam a sógornőmet. Anyósomékkal szemben laktam és amikor jöttek a sógornőmák anyóshoz látogatóba, én nem mentem át..Inkább otthon ültem de ne kelljen látni a nőt.. Gyűlöltem.

Nem tartottam magam rossz indulatúnak, irigynek sem. Vannak barátaim, sokan kedvelnek, alapjáratban vidám ember vagyok..De a sógornőmet egy kanál vizben meg tudtam volna fojtani. Miért? Mert dühített a butasága, az hogy mindent készen kapott. Mert semmiért nem dolgozott meg, de lett egy hatalmas háza (örökség amit a férje családja révén örököltek) volt autójuk, és minden évben Svájcban nyaraltak ( az apósa ott élt) Míg én és a férjem a belünket kidolgoztuk hogy legyen egy kis házunk..

A gyűlöletem odáig fajult, hogy a férjemmel is sokat vitáztam emiatt.. Később más okok miatt is, úgy döntöttünk hogy elválunk. Én jó messzire költöztem, és mivel már nem voltam a család része, így a sógornőmmel sem volt kapcsolatom többé.. Már nem érdekelt. Ekkor jöttem rá, hogy bár még ma is buta a volt sógornőm (akivel mostanában tök jól eltudok dumálgatni a facebookon) de az irigységem, rossz indulatom miatt volt köztünk a nagy ellenségeskedés.. Rájöttem, hogy annyira irigy voltam arra hogy minden jót megkapott az élettől, hogy már csak ez volt a rögeszmém.. A mérhetetlen utálat...

Te pontosan azt éled át amit én éltem át 15 éve.. Hiába írod, hogy vannak barátaid, kedves vagy, akkor is irigy vagy.. Mérhetetlenül irigy, és rosszindulatú.. Ha nem az lennél akkor nem utálnád, nem foglalkoznál vele.. Egyszerűen csak lenne a sógornőd és kész...

2013. szept. 9. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ekkora kígyó nincs még egy a földön" - de van Kérdező, az én sógornőm.

Nem vagyok rá féltékeny, nem szebb, nem okosabb, nem képzettebb, nem fiatalabb nálam (mielőtt bárki ilyeneket írna). Mindent megtettem, hogy legalább egy normális emberi viszony legyen közöttünk, mert nagyon szerettem az öcsémet. Az öcsém már nincs többé, csak egy önmagából kivetkőzött papucs, aki nem hajlandó szembenézni azzal, hogy mekkora sz..rba lépett. Annyit próbálkoztam már, hogy iszonyatosan megutáltam... Már a tesómmal is összevesztünk, mert átvette a kedves neje bunkó stílusát. Én eddig úgy voltam vele, hogy a tesóm a tesóm, rá való tekintettel nyeltem mindent, de mióta kisbabám született egyszerűen nem bírok többet tolerálni. Amilyen bunkók vele azt már képtelen vagyok lenyelni.

Én is arról álmodtam, hogy majd együtt tologatunk babakocsit, meg ilyenek, de ő nem normális. Én és anyukám közellenségnek számítunk, csak az a szívás, hogy a gyerekeik szeretnek bennünket. Eddig úgymond zsaroltak is velük, hogy nem láthatjuk őket.:( Most meg majd az lesz, hogy az enyém a kedvenc... De tesómnak még akkor megmondtam, hogy ne legyen féltékeny arra, hogy anyával sokat találkozik a gyerekem, amikor még nem is volt.

Nagyon sok példát tudnék felhozni a sógornőm repertoárjából, de csak felhúznám magam. Örülök, ha nem látom. Őt senki sem tudja alulmúlni, de ő saját magát mindig alulmúlja.

Kérdező, ha gondolod priviben beszélgethetünk, hátha úgy könnyebb. Én úgy könnyítek a lelkemen, hogy sokszor kiírom magamból. :(

Biztos nem gyűlölném ennyire, ha nem lenne annyi energiám abban, hogy normális legyen a viszonyunk. Sajnos ő orvosi eset, tesóm is meg fogja tudni, amikor már nem lesz rá szüksége, és lelép a gyerekekkel, hogy az anyja nevelje őket. Életképtelen egyedül...

Én elhiszem, hogy nem túlzol. Biztos te is sokat próbálkoztál nála, ezért érint ilyen érzékenyen a téma.

2013. szept. 9. 20:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom:( Én nem akarok irigy lenni. ELvileg ő irigy ránk mert nekünk nem kell fizetni itt semmit. De nemsokára elmegyünk és akkor már kell mindegy. Biztos hogy van bennem irigység, nem alaptalanul. Nekik meg lett volna a pénzük arra hogy vegyenek egy új házat. És semmit sem beszéltek meg velünk. Ha az ő öröksége lett volna nem szólnék én bele semmit. De ez az én férjem és az ő bátyja öröksége amit nem így szoktak szétosztani. Amikor odamentem hozzájuk mikor átmentem tök kedvesen, próbáltam beszélgetni nem éreztem irigységet, átnézett rajtam nem igazán szólt ha igen akkor is nagyon bunkó volt. Úgyhogy részben igazad van de nem teljesen.
2013. szept. 9. 20:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. EZt csak az tudja aki átéli.
2013. szept. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!