Iszonyat rossz sógornői viszony mellett mit gondoltak az ünnepekről, az ajándékozásról, a karácsonyról?
Nekem az az érzésem, hogy a sógornő nem is annyira vétkes mint ahogy te gondolod.. A féltékenységed sokkal erősebb...Te nagyon felfújod a dolgot, túlságosan lovagolsz rajta..
Dögöljön meg a szomszéd tehene effektusban szenvedsz.. Rosszindulatú, irigy vagy.. Sürgősen kösd le magad valamivel, vagy költözz el jó messzire, mert a te idegeid, egészséged fogja látni a kárát.. Sőt ha gyerek nagyobb lesz, még azon is gyűlölködni fogsz hogy a sógor gyereke miért szebb, okosabb, miért jár jobb ruhákban , miért van több barátja stb...Kezeltesd magad ha nem tudsz változtatni magadon..
Ha valaki hát én utáltam a sógornőmet. Anyósomékkal szemben laktam és amikor jöttek a sógornőmák anyóshoz látogatóba, én nem mentem át..Inkább otthon ültem de ne kelljen látni a nőt.. Gyűlöltem.
Nem tartottam magam rossz indulatúnak, irigynek sem. Vannak barátaim, sokan kedvelnek, alapjáratban vidám ember vagyok..De a sógornőmet egy kanál vizben meg tudtam volna fojtani. Miért? Mert dühített a butasága, az hogy mindent készen kapott. Mert semmiért nem dolgozott meg, de lett egy hatalmas háza (örökség amit a férje családja révén örököltek) volt autójuk, és minden évben Svájcban nyaraltak ( az apósa ott élt) Míg én és a férjem a belünket kidolgoztuk hogy legyen egy kis házunk..
A gyűlöletem odáig fajult, hogy a férjemmel is sokat vitáztam emiatt.. Később más okok miatt is, úgy döntöttünk hogy elválunk. Én jó messzire költöztem, és mivel már nem voltam a család része, így a sógornőmmel sem volt kapcsolatom többé.. Már nem érdekelt. Ekkor jöttem rá, hogy bár még ma is buta a volt sógornőm (akivel mostanában tök jól eltudok dumálgatni a facebookon) de az irigységem, rossz indulatom miatt volt köztünk a nagy ellenségeskedés.. Rájöttem, hogy annyira irigy voltam arra hogy minden jót megkapott az élettől, hogy már csak ez volt a rögeszmém.. A mérhetetlen utálat...
Te pontosan azt éled át amit én éltem át 15 éve.. Hiába írod, hogy vannak barátaid, kedves vagy, akkor is irigy vagy.. Mérhetetlenül irigy, és rosszindulatú.. Ha nem az lennél akkor nem utálnád, nem foglalkoznál vele.. Egyszerűen csak lenne a sógornőd és kész...
"Ekkora kígyó nincs még egy a földön" - de van Kérdező, az én sógornőm.
Nem vagyok rá féltékeny, nem szebb, nem okosabb, nem képzettebb, nem fiatalabb nálam (mielőtt bárki ilyeneket írna). Mindent megtettem, hogy legalább egy normális emberi viszony legyen közöttünk, mert nagyon szerettem az öcsémet. Az öcsém már nincs többé, csak egy önmagából kivetkőzött papucs, aki nem hajlandó szembenézni azzal, hogy mekkora sz..rba lépett. Annyit próbálkoztam már, hogy iszonyatosan megutáltam... Már a tesómmal is összevesztünk, mert átvette a kedves neje bunkó stílusát. Én eddig úgy voltam vele, hogy a tesóm a tesóm, rá való tekintettel nyeltem mindent, de mióta kisbabám született egyszerűen nem bírok többet tolerálni. Amilyen bunkók vele azt már képtelen vagyok lenyelni.
Én is arról álmodtam, hogy majd együtt tologatunk babakocsit, meg ilyenek, de ő nem normális. Én és anyukám közellenségnek számítunk, csak az a szívás, hogy a gyerekeik szeretnek bennünket. Eddig úgymond zsaroltak is velük, hogy nem láthatjuk őket.:( Most meg majd az lesz, hogy az enyém a kedvenc... De tesómnak még akkor megmondtam, hogy ne legyen féltékeny arra, hogy anyával sokat találkozik a gyerekem, amikor még nem is volt.
Nagyon sok példát tudnék felhozni a sógornőm repertoárjából, de csak felhúznám magam. Örülök, ha nem látom. Őt senki sem tudja alulmúlni, de ő saját magát mindig alulmúlja.
Kérdező, ha gondolod priviben beszélgethetünk, hátha úgy könnyebb. Én úgy könnyítek a lelkemen, hogy sokszor kiírom magamból. :(
Biztos nem gyűlölném ennyire, ha nem lenne annyi energiám abban, hogy normális legyen a viszonyunk. Sajnos ő orvosi eset, tesóm is meg fogja tudni, amikor már nem lesz rá szüksége, és lelép a gyerekekkel, hogy az anyja nevelje őket. Életképtelen egyedül...
Én elhiszem, hogy nem túlzol. Biztos te is sokat próbálkoztál nála, ezért érint ilyen érzékenyen a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!