Miért undorító a vérfertőzés?
Itt most a közvetlen rokonok közti szexuális kapcsolatra kérdezek rá, azaz szülő-már minimum pubertáns korú gyermeke (szerencsére az ennél fiatalabb gyermekek esetében a társadalomnak még van esze), vagy két ellentétes nemű minimum pubertáns korú testvérek viszonyára.
Mielőtt még vád érne szeretném leszögezni, hogy én magam is elítélem, de azon túl,hogy gyomorforgató mást nem tudok felhozni ellene, pedig köztudott tény, hogy a mai szélsőségesen liberális világban ez nem elég érv.
És éppen ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy mindenki mondja el a saját véleményét, mert a libsi világunkban ez már a "szabad szerelem", és a "miért, mi bajod van vele", meg a "nincs ebben semmi bűn" (itt természetesen nem vallási, hanem társadalmi értékre gondolnak) kategóriákba sorolják, ha időnként a közvetlen rokonok szexelnek.
Ezért szeretném,ha mindenki elmondaná a véleményét erről.
Vagy nézz betegebb animéket. Pl: Demon Father. Bevallom nem volt szerencsém, mert már az ismertetőjénél azt mondtam, "köszönöm, ennyi elég volt". :))))))
Komolyra fordítva a szót: meg tudod adni a forrásodat?
A forrásaimat? Lássuk csak... :)
South Park 3. évad 17. epizód.
Kalevala - Kullervo története. :) Na jó... azt hiszem, ezt a National Geographic egy régi cikkében olvastam, de most még véletlen sem találom. Tehát ezt a felnőtt testvérek találkoznak-ügyet vegyük úgy, hogy a levegőbe beszéltem, mert nem találom a forrást.
C. Darwin - A fajok eredete.
Németül tudóknak: [link]
Angol cikk (nem találom a tudományos eredetit) [link]
Ha két testvér nem tudja, hogy testvérek, elméletben szagminta alapján akkor is taszítaniuk kell egymást. Kivéve, ha valahogy "szerencsésen" örököltek géneket, és éppen eltérő betegségekre hajlamosak.
Gondolom, azért undorító a vérfertőzés, mert tudat alatt mindenkit taszítanak a rokonai szexuális téren. És ha két másik ember rokon, és ők összejönnek, ez a tudatalatti undor külső szemlélőként is bekapcsol. Ezért mások vérfertőző kapcsolatát ugyanolyan undorítónak ítéljük meg, mintha saját magunkkal képzelnénk el a dolgot. Attól függetlenül, hogy a két testvér a másik szagát éppenséggel véletlenségből vonzónak is találhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!