Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért undorító a vérfertőzés?

Miért undorító a vérfertőzés?

Figyelt kérdés

Itt most a közvetlen rokonok közti szexuális kapcsolatra kérdezek rá, azaz szülő-már minimum pubertáns korú gyermeke (szerencsére az ennél fiatalabb gyermekek esetében a társadalomnak még van esze), vagy két ellentétes nemű minimum pubertáns korú testvérek viszonyára.

Mielőtt még vád érne szeretném leszögezni, hogy én magam is elítélem, de azon túl,hogy gyomorforgató mást nem tudok felhozni ellene, pedig köztudott tény, hogy a mai szélsőségesen liberális világban ez nem elég érv.

És éppen ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy mindenki mondja el a saját véleményét, mert a libsi világunkban ez már a "szabad szerelem", és a "miért, mi bajod van vele", meg a "nincs ebben semmi bűn" (itt természetesen nem vallási, hanem társadalmi értékre gondolnak) kategóriákba sorolják, ha időnként a közvetlen rokonok szexelnek.

Ezért szeretném,ha mindenki elmondaná a véleményét erről.

2013. aug. 25. 13:37
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

6-os:

1. Egyrészt csillapodj!

2. Akkor az EGÉSZSÉGES az a szó, amit ilyekor a képükbe kell vágni? Köszönöm de ezt már eddig én is tudtam. Azonban a deviánsok ilyenkor rákérdeznek mi az "egészséges", és pontosan ez a probléma, hisz itt már nem gyerekkorú emberekről van szó, hanem olyanokról, akik még a legyet is reptében.

2013. aug. 25. 14:28
 12/46 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező te direkt vagy ilyen sötét?
 13/46 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan ismersz vérfertőzőket, és mind elmondta neked, hogy liberális, dugja a gyerekét, és szabad a szerelem?
 14/46 A kérdező kommentje:

7-es:

Akkor keress arra a fogalomra, hogy szélső liberális. De ha te annyira libsi vagy, akkor használd a "szabadgondolkodó" szót. Egyre megy... Made in SZDSZ.

(Ha a fikázásomon kívül nem tudsz mást is mondani, akkor nem vagyok rád kíváncsi.)

2013. aug. 25. 14:32
 15/46 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező az az oka,hogy nem csinálnak ilyet akik szerelmesek a tesójukba (bár kevés ilyen van) hogy önzőség! Önzőség úgy kufircolni össze vissza,hogy nem gondolnak bele a következményekbe,hogy h-i-b-á-s gyerekeket hoznak a világra
2013. aug. 25. 14:32
 16/46 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem, miért bántjátok a kérdezőt. Csak elszaladt vele a fantáziája. A legnagyobb gondolkodókra jellemző, hogy mindent és mindennek az ellentettjét megkérdőjelezi. Ez olyan, mint hogy mindenki tudja, hogy a pókok ijesztő, visszataszító lények... - de miért pontosan?

A macskákat például egyáltalán nem zavarja a beltenyészet és érdekes, hogy az emberek a vérfertőzésre komolyabb undorral reagálnak, mint pl. a homoszexualitásra. Pedig az is betegségek terjedésével járhat együtt.

Lehet, hogy tudat alatt tudják az emberek, a beteg gyerekek miatt... De szerintem Kérdező, nézz utána valami szakirodalomnak inkább, mert itt még a legjóindulatúbb válaszadók is csak találgatni tudnak.

2013. aug. 25. 14:34
 17/46 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem az zavar, hogy gondolkozik, hanem hogy idekeverte a liberalizmust. Mert ha megnéznénk, hányan molesztálják a gyereküket, tesójukat, bizti mindenhonnan lennének emberek. De ezt a kurucinfo nem írja, akkor nem is érdemes tudni.
2013. aug. 25. 14:37
 18/46 A kérdező kommentje:

12-es: A sötét itt pont te vagy.

13-as: Egy régi asztali társaságban volt róla szó. Beszélgettünk a melegfelvonulással kapcsolatban és valahogy a vérfertőzésre terelődött a szó. Az egyik hölgy tagja szerint pubertánskorban már nem színt - bár ő csak a testvéri viszonyt nevezte meg

A legérdekesebb az volt, hogy bár ketten el merték mondani, hogy undorító, de "válasz miért undorító?" És valljuk be őszintén, hogy mai világunkban, amikor Nyugaton egyes betegebb lelkű hollandok már a pedofíliát is legalázni akarják felmerül a kérdés, hogy azonkívül, hogy ez nem egészséges (mint ahogy ezt egy korábbi hozzászóló mondta, mi az egyéb érv?), a válasz - mert ez is elhangzott - mi az egészséges?

Aztán elmondtam, hogy az, amikor szétnézel a világban, és keresel magadnak egy fiút, amire meg az volt: és mi van, ha valaki szétnéz, és így dönt?

Ez a baj az ilyen emberekkel: minden válaszra van egy újabb idegölő kérdésük, ahol előszöris az a legfontosabb, hogy az ember megőrizze a nyugalmát, és úgy tudjon válaszolni.

Csak tudod az a baj, hogy nem lehet ilyenre kérdezni (sajnos ezek szerint még a neten se)anélkül, hogy az embert ne gyanúsítgassák devianciával

2013. aug. 25. 14:42
 19/46 anonim ***** válasza:
34%
Miért undorító aki állatokkal csinálja? miért undorító aki hullákkal? Miért undorító a pedofilitás? Erre tudsz épeszű választ adni?
2013. aug. 25. 14:48
 20/46 A kérdező kommentje:

15-ös: Akkor itt tudatalatti dologról van szó? Érdekes.

Máskor a felelőtlenség: a velem úgysem történhet ilyesmi hozzáállás vezet ide. Aztán a pofára esettek jól jönnek elrettentő példának. Kár, hogy az ilyenek (sajnos érthető okból) nem állnak nyilvánosság elé, vagy azt állítják, hogy megerőszakolták őket. Ami persze nem kizárt, mert nyilván ilyen is van, de fordított esetben sok emberben nincs elég felelősség, hogy felvállalja: nem volt erőszak.

Persze jól lenne, ha ilyenekről készítenének riportot. Akik első kézből érzik a tettük súlyát, azoknál részletesebben senki nem tud beszámolni erről

16-ös: Köszönöm, hogy te figyeltél.

2013. aug. 25. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!