Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért undorító a vérfertőzés?

Miért undorító a vérfertőzés?

Figyelt kérdés

Itt most a közvetlen rokonok közti szexuális kapcsolatra kérdezek rá, azaz szülő-már minimum pubertáns korú gyermeke (szerencsére az ennél fiatalabb gyermekek esetében a társadalomnak még van esze), vagy két ellentétes nemű minimum pubertáns korú testvérek viszonyára.

Mielőtt még vád érne szeretném leszögezni, hogy én magam is elítélem, de azon túl,hogy gyomorforgató mást nem tudok felhozni ellene, pedig köztudott tény, hogy a mai szélsőségesen liberális világban ez nem elég érv.

És éppen ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy mindenki mondja el a saját véleményét, mert a libsi világunkban ez már a "szabad szerelem", és a "miért, mi bajod van vele", meg a "nincs ebben semmi bűn" (itt természetesen nem vallási, hanem társadalmi értékre gondolnak) kategóriákba sorolják, ha időnként a közvetlen rokonok szexelnek.

Ezért szeretném,ha mindenki elmondaná a véleményét erről.

2013. aug. 25. 13:37
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
19-es: Betegséget hordoznak, amit még gumi használatával is el lehet kapni, és akár halálos is lehet.
2013. aug. 25. 14:53
 22/46 anonim ***** válasza:
És? Ez csak egészségbeli dolog. Itt neki van esélye ,hogy meghal a vérfertőzésben meg a gyerekeknek és az unokáknak van a halálnál rosszabb dolguk!
2013. aug. 25. 14:55
 23/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, én liberális vagyok, és én adtam a 100%-os 5-ös választ. (Na, félek, az se sokáig lesz már 100%-os... :( )

Úgyhogy szerintem ne próbáld politikai szemlélethez kötni, ez nem ettől függ.

2013. aug. 25. 14:55
 24/46 A kérdező kommentje:

22-es: Továbbá azt is vedd figyelembe, hogy ha valaki ilyen betegséggel gyereket csinál (mert nem tudja, hogy beteg), az már igenis kihat a gyerekre - és ha lesznek az unkákra.

Bár ezt már másik topicban kéne megválaszolni.

Vagy te azt akarod ezzel mondani, hogy ilyenkor kérdezzünk rá az egyéb devianciákra, és vágjuk a képükbe a halálozást?

2013. aug. 25. 14:59
 25/46 A kérdező kommentje:
23-as. A liberalizmus nem annyira politika, hanem többoldalú filozófia. Egyébként ne lehet egy polotikai párthoz kötni,de nézz utána a "szélsőliberalizmus" és a "szélsőséges liberalizmus" fogalmainak + követőinek.
2013. aug. 25. 15:01
 26/46 A kérdező kommentje:

Bocsánat ötös, összekevertem a válaszodat a liberálissal.

Elnézésedet kérem, de kimerültem.

2013. aug. 25. 15:04
 27/46 A kérdező kommentje:

Ugyanakkor EZ ÍGY KORREKT.

Köszönöm.

Csak az baj, hogy többen támadtak engem, mint amennyien egyáltalán válaszolni akartak.

Még egyszer köszönöm az 5. hozzászólást.

2013. aug. 25. 15:06
 28/46 anonim ***** válasza:
Miért? Undorító? Királyok, császárok egymás között házasodtak, hogy maradjon a trón, meg a vagyon a család kezében.
2013. aug. 25. 17:13
 29/46 anonim ***** válasza:

" a mai szélsőségesen liberális világban ez nem elég érv. "

Ki a frász nem tesz magasról a liberális világra?

Az értelmes ember által felismert ősi biológiai törvény, hogy a közeli rokonok csak idiótákat nemzhetnek. Ezért alakult ki az egészséges viszolygás is a szülő-gyerek, testvér, a nagyszülő, nagybácsi és a gyerek viszonyát illetően. Ezért hozták meg már az ősi közösségek IS a maguk törvényét, hogy ezt szigorúan tiltják. A civilizált világban sem lehet ez másként. Súlyos társadalmi bűn. Ha ezt az ocsmányságot engedélyeznék jogilag, az a nemzet elkorcsosulásához, számtalan idióta nemzéséhez vezetne.

2013. aug. 25. 20:21
 30/46 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

"És itt nem azaz undorító,hogy két rokon szexel egymással,meg gyerekük lesz"

De! Bizony ez már önmagában is undorító. Már a felvetett gondolat is undorító.

2013. aug. 25. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!