Tényleg minden családban, rokoni körben van egy "fekete bárány"?
Nálunk is van, én vagyok az.
Bevallom, hibás vagyok benne és is, mert egyáltalán nem vagyok családcentrikus, nem érdekel kivel mi van, mi történta faluban ahol egyik nagymamám lakik, és hogy mi milyen árban van, vagy akármi.
Teljesen más szemléletű vagyok mint ők, nem vagyok beszédes, képes vagyok ott 5 óráig is szótlanul ülni, mert nem szólok hozzájuk. Igaz, ők sem hozzám.
Egy unokatesóm nagyon sz.rkeverő típus, őmiatta volt egy ideig feszültség közöttem és közte plusz az anyukája között. Még egy sziát se nyögtek ki jó sokáig.
A testvéremet viszont szeretik.
A fekete bárány és a būnbak két külön dolog. A fekete bárány “kiérdemelte” a titulust, mert züllött, rossz tanuló, drogozik, csal, lop.
Būnbakot “gyártanak”, mert továbbtanult/nem tanult tovább, mert csendes, mert külföldön él, mert sportoló, mert sok gyereke van/nincs gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!