Unokatesómat kitagadták, mert leszbikus, hogyan tarthatom vele így a kapcsolatot?
Abban igazad van kérdező, hogy nem betegség és nem lehet kigyógyítani valakit belőle... viszont a mondandód elrontottad az utolsó kijelentéseddel.
Ez egyáltalán nem döntése valakinek, hogy melyik nemhez vonzódik. Ez már születés előtt eldől.
Te mikor döntötted el, hogy melyik nemhez fogsz vonzódni? Emlékszel ilyen eseményre? Kétlem.
Amúgy az első válaszoló is elég tudatlan.
Bocs, úgy értettem, hogy ez az ő élete, azt pedig ő döntötte el, hogy szakított a vőlegényével és inkább a csajt választotta, de nem azért, mert beteg, számomra nagyon durva ez a kifejezés és nem is értem, hogy használhat valaki ilyet.
De nem is ez volt a kérdés, meg főleg nem, hogy pszichológushoz kéne rángatni egy felnőtt nőt.
Látom még mindig van elég sok buta ebben az országban.Majd talán 2014ben:D
Remélem boldogok lesznek Londonban.Kérdező én tudok egy megoldást,költözz oda te is:D.Ott úgy is jobb élni,mint itthon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!