11/20 anonim válasza:
Ezt a szót a Horvát-Magyarok használják.Nagynéni. :D
12/20 anonim válasza:
Szerintem nagynéni. Nálunk pl a nagynéni a nene. Margit nene, Bözsi nene....stb. :)
13/20 anonim válasza:
nagynéni de inkább nénnye-ként használják
15/20 anonim válasza:
A 80-as években egy német énekesnőt hívtak így aki 99 luftballonról énekelt.Azt hiszem Suzanne Kerner vagy Körner vagy valami ilyesmi volt a neve. Gondolom a Suzanne valamiféle becéző módja lehet.
17/20 anonim válasza:
Nagynénit hívják így nálunk. Nena vagy neni.
23/N
18/20 anonim válasza:
5ös vagyok,jelentkezzen csak gyorsan,aki lepontozott és had halljam mi a helyes válasz. Nem mersz,mi? Gyáva féreg :D
19/20 anonim válasza:
A szláv nyelvekben használatos. Előttem szólók szerint szlovákok is, de Szerbek és Horvátok is használják. Sőt! Ezen a területen élő Magyarok is használják. Jelentése nagynéni.
Aki parasztosnak jellemezte, az nézzen kicsit magába, és néha nem ártana levetnie a "gumicsizmát"!
20/20 anonim válasza:
Ha esetleg rám gondoltál kedves utolsó akkor légy szives nézz magadba te,m (legalábbis számomra,aztán te nem tudom h vagy vele) a falusi és a paraszt nem egyet jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!