Szerintetek ez nagyon önzőség?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van egy "örökölt" fényképezőgépem, ami a nagypapámé volt, kb 2 éve vette. Kb fél éve rátaláltam a szekrény mélyén, én pedig megkérdeztem a nagymamámat hogy az enyém lehet-e. Egy kikötése volt; hogy használjam. Papám engem szeretett a legjobban, imádok fényképezni is, szóval jobb helyre nem is kerülhetett volna. Most viszont a nagybátyám keresi a gépet mert ő megy nyaralni és elvinné inkább azt, mint a sajátját. Nem mondtam meg hogy nálam van mert nem szeretném oda adni. Baromira féltem, mellesleg én is használom. Tudom hogy kurv* irigy vagyok, és nem is tudom miért van ez az érzés bennem. Biztosan a papám is oda adta volna neki, de én nem szeretnèm. Elég drága gép volt, külföldön meg nagyobb eséllyel veszik el/lopják el/törik össze, én pedig nagyon kötődöm hozzá.2013. júl. 3. 20:35
1/8 anonim válasza:
Amiről nem tud, nem fáj. Mama meg amúgy is neked adta.
2/8 anonim válasza:
Szerintem, oda kellett volna adnod neki..Megkérted volna, hogy vigyázzon rá, és ennyi.
3/8 anonim válasza:
Az már a tied. Te kaptad, és nem vagy köteles kölcsönadni.
4/8 anonim válasza:
ha kérdezi, nincs nálad és nem is tudod hol van.. ennyi
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam. Viszont anyukám majdnem lebuktatott hogy látta a szobámban a tokját. Én meg gyorsan eldugtam a gépet+az USB-t. És azt mondtam hogy amíg nem voltam otthon (kb 1 hónapig), addig valaki használta de nem tette vissza a helyére. :(
2013. júl. 3. 20:58
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg baromira nevetséges vagy.
7/8 anonim válasza:
Pont a nagybátyáddal szemben.. mert az megérteném, ha valami távolabbi ismerősnek nem szívesen adnád oda, de neki..? Nem szép dolog az önzőség!
8/8 anonim válasza:
Az teljesen rendben van, hogy félted és kötődsz a géphez, mivel ez egy emlék is a nagyapádtól, de nem valami szép dolog hogy eldugtad. Szerintem ha elmondanád a nagybátyádnak, hogy neked ez mennyire fontos, biztos megértené. De ez az eldugdosás egy kicsit sunyi dolog.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!