Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A szegény család nem lehet...

A szegény család nem lehet boldog soha?

Figyelt kérdés

Itt olvastam valamilyen kérdésnél, ahol arról volt szó, hogy mi ér többet az, ha valakinek a szeülei a feneke alá rakta házat, kocsit, pénzt, de nem volt vele foglalkozva kiskorában, nem mentek kirándulni, vagy akiknek nem adnak a szüleik semmit, de egész gyerekkorában együtt töltötték a szabadideijüket, kirándulgatva.

És az egyik válaszadó azt írta, hogy "szegénységben nincs boldogság" tehát ha nem tudod kifizetni a számlákat, elviszik a hilelre vett dolgokat, akkor nem lehetsz boldog a családoddal.

Igaz ez?

2013. jún. 27. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van!;-)
2013. jún. 29. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi aránylag jólélünk, de szerintem akkor is boldog lennék, ha nem lenne ennyi mindenünk. Csak legyen meg a kaja, ruha, meg az utazásra a pénz, meg a körülmények , hogy tanulhassak és ennyi.
2013. júl. 2. 01:05
 13/13 palacsinta1992 válasza:
21 éves vagyok, voltunk a párommal olyan helyzetben, hogy anyósomnál laktunk, sajnos nem volt semelyikünknek munkája, enni nem adott nekünk egyáltalán, de minden nap nagyokat nevettünk, hiszen ott voltunk egymásnak és annak örültünk amink van. Most meg már van munkája, eljöttünk anyóstól, pár hét itt a kisbaba.Nem szabad soha elkeseredni!Mindig lesz jobb helyzet, csak akkor amikor ez a jobb helyzet bekövetkezik, nem szabad hátra nézni, csak előre. pl.: mi nem beszélünk anyóssal és soha nem is fogunk, vagy meg kell becsülni azt a munkahelyet ami van stb... nem tudom, hogy ezzel segítettem e neked, de remélem, hogy így máshogy látod:) A csekkek miatt se aggódj, többször édesapáméknál az albérletben kikapcsolták az áramot, de egy kis idő eltelt és rendezte a számlát, igaz majd megőrültünk az idegességtől, de fölöslegesen, mert mikor rájöttünk, hogy ezzel nem lesz jobb ha szomorkodunk és megpróbáljuk pozitívan nézni a dolgot, vagy egy kicsit derülátóbban már ki is volt fizetve. Olvasd el a Titok c. könyvet. ne nézd filmen, hanem olvasd el könyvben, talán tudod hasznosítani, de lehet ha te nem hiszel ilyenekben, akkor nem. Nekem bejött:)Sok szerencsét:)
2013. júl. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!