Az öngyilkosság a lelki teher mellet több százezer forintos terhet is jelent az életben maradtnak. Felejtsd el ezt.
Viszont internet van, irány az önfejlesztés. Amíg nincsen semmi, tanulj amit tudsz, az esélyeidet növelve. (Ha te vagy a munkanélküli). Lehet nyelvet tanulni, legalább alapfokon, lehet programozni etc
2013. márc. 15. 12:23
2/11 anonim válasza:
Össze kell fogni, egy ember kezelje a pénzt, az amelyik dolgozik. Nézzék meg mi az ami feltétlenül szükséges és mi az ami nem annyira. A munka nélküli próbáljon legalább alkalmi munkát találni. Az öngyilkosságot el kell felejteni.
2013. márc. 15. 12:23
3/11 anonim válasza:
Más megoldás nincs mint munkát keresni, ha kell bejárással vagy bárhogy de feladni nem szabad.
2013. márc. 15. 12:27
4/11 anonim válasza:
Szerintem a munkanélküli próbáljon meg külföldre menni dolgozni, ezzel is leveszi a terhet, és talán később segíteni is tud. Persze ehhez segítség kell, legalább egy vonatjegy Ausztriába.
2013. márc. 15. 12:43
5/11 anonim válasza:
Mivel ismerem a helyzetet, nálunk sem nagyon lehet munkát találni, annyira kevés a munkahely, nem csak itt helyben, hanem olyan távolságra sem, ahova mondjuk busszal be lehet járni, megértem, hogy el vagy keseredve. Én is azt mondom, hogy a munkanélküli, ha teheti, próbáljon meg külföldön munkát találni, persze ehhez is segítség kell. Körül kell nézni az ismerősök, rokonok közt, hátha van valaki, aki volt már kint, vagy szokott kijárni és megérdeklődni tőle hogy kéne neki kezdeni, merre kéne indulni, hova fordulni?
2013. márc. 15. 13:22
6/11 anonim válasza:
Persze okozzon nekik a gyáva öngyilkos még több bajt. Mit gondolsz örülnének hogy jól van egy éhes szájjal kevesebb???? Mért kell még fájdalmat is okozni nekik ebben a nehéz időszakban.
2013. márc. 15. 13:31
7/11 anonim válasza:
akinek nincs munkaja ha jobb ido lessz assa fel a kertet ultessen tartson tyukot nyulat stb.
Aztan metszen fat gyujste a fat telre gallyazzon fonjon kosarat stb.
annyi mindent lehet csinalni hogy konnyebben menjen egy csald helyzete.
A nagymamaek onnellatoak voltak csak tejet es cukor ill liszt jott a boldbol mindent a kertbol ettek.
2013. márc. 15. 14:00
8/11 anonim válasza:
Amit a 7-es írt, az is jó ötlet, én is ezt csinálom, itthon vagyok, munkát nem találok, de vannak állatok, kert, termelünk több mindent néha eladásra is, azzal elfoglalkozok, és jön egy kis plusz bevétel is.
Csak azért nem írtam az előbb, mert nem tudom, egyáltalán van-e kertetek? Ha nincs akkor ugye ez a lehetőség nem játszik.
2013. márc. 15. 14:04
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs kertünk sajnos, panelban élünk.
2013. márc. 15. 14:16
10/11 anonim válasza:
meg ha panelban laksz akkor is erdemes valamelyik kertes hazban bekeredszkedni idosekhez es felajanlani a kert megmuvelesest es elosztod veluk a ternmest a fold hasznalatert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!