Hogy tudok utána nézni annak, hogy örökbe fogadtak-e a szüleim tudta nélkül?
Figyelt kérdés
A testvérem nagyon hasonlít a szüleimre:külsőre,belső tulajdonságokra,mindenhogy én meg teljesen elütök.2013. jún. 22. 19:54
11/14 A kérdező kommentje:
A szüleim tudta nélkül akarok utána nézni
2013. jún. 22. 21:04
12/14 anonim válasza:
Most nézem hogy felnött vagy egyszerüen bemész a gyámügyre
helyileg oda ahol felnöttél és kikéred az adataidat, nevek nélkül kiadják az aktádat.
13/14 anonim válasza:
Ha van úgy 40000 Ft-od, csináltatsz dns-tesztet. Magánlaborokban, nem kell hozzá engedély.
14/14 anonim válasza:
én is pont ezt érzem persze akkor is amikor a nagyim hozzávágja a fejemhez hogy "anyád csak azért szűlt meg hogy ne keljen neki dolgozni még és hogy otthon maradhatson" és ilyenkor nagyon elszomorodok mert anyukám apám elváltak miattam a két testvérem jól megvannak de én nem és egyáltalán nem érzem hogy bárki a családból szeretne és senkire nem hasonlítok senki se ért velem egyet és apukám is már leszar szó szrint amióta van neki barátnője és ebből elgem van és mivan ha tényleg örökbe fogadtak ezért vannak ezek??!!? 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!