Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sogornok a nagyito alatt?...

Sogornok a nagyito alatt? Kinek milyen a viszonya a sogornojevel?

Figyelt kérdés
Esetleg vicces tortenetek,vagy konfliktusok?
2013. jún. 20. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tartják a kapcsolatot a párommal, úgyhogy velem sem alakult ki túl szoros kapcsolat. Mondjuk egyikkel nem is bánom.
2013. jún. 20. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak van nővére is és húga is. Húga egy idős velem. Nem sűrűn találkozom velük, nincs velük bajom, de olyan nagy barátnők sem vagyunk.
2013. jún. 20. 09:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Útálom!!!!

Régen tök jóba voltunk, csak meg akarta fúrni az esküvőt, majdnem össze is jött neki, mert elegem lett a kavarásából. Úgy volt, hogy el se jön, de végül még is megjelent.

Egy éve volt az esküvő, azóta kedves, meg barátságos, de egyszerűen nem tudom túltenni magam rajta, mertt azt se tudom mi volt a baja. Feltehetőleg megsértődött valamin, de azt se tudom, hogy min. Szóval tartom a távolságot, amuszáj találkozókon ott vagyok, de ennyi.

Ami pedig még rosszul esik, hogy korábban tök jóba voltak a férjemmel, olyan igazi jóban-rosszban bizalmas testvéri viszonyuk volt, most már tőle is tökre eltávolodott.

A másik sógornőmmel jól megvagyok.

2013. jún. 20. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát nehéz eset. Konfliktusunk még nem volt, de nem csípem a stílusát, elkényeztetettségét, ki ha én nem vagyiságát, burkolt beszólásait, életvitelét és sorolhatnám. Tuti ő se bír engem. Nagyokat nyelek, ha kénytelen vagyok vele lenni.

Saját testvérem feleségével viszont szinte barátnők lettünk. Őt nagyon szeretem.

2013. jún. 20. 09:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Férjem húgával bírjuk egymást, ha összefutunk akkor jókat beszélgetünk. Viszont nem jár velünk össze, mert a férjem exfelesége a barátnője, és inkább vele lojális, mint a tesójával:( Így végül is olyan nekünk, mint egy ismerős.

Tesóm feleségével sem jó a viszony. Ő hűvös, tartózkodó velünk, mert irigy, nem viseli el, hogy mi jelenleg jobban állunk anyagilag, mint ők. Gyerekeink majdnem egyidősek, folyton versenyeztetné őket, hogy az övé szebb, okosabb, tökéletesebb......

Én szeretnék mindkét sógornőmmel jó viszonyt, de hát ez van, ilyenek. Végül is lehetnének még rosszabbak....

2013. jún. 20. 10:00
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Kedves, türelmes ezt szeretem benne.isteni tiramisu-t csinál.

Amit egyszerűen nem birok elviselni benne:lejmolos, mindog sír a szája hogy neki néhány nics enni, és nem birja fizetni a számlákat, viszont költekezik nyaralásra, ruhákra mert neki a látszat fontos.

Nem bizok benne más okok miatt de nem is utálom.kb hetente el jopofizok vele.

2013. jún. 20. 10:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen kapcsolatunk nincs. 200 km-el odébb él...még a testvérével sem igazán beszél, találkozni meg évente 2-3x, amikor a férjem megy le hozzá.

Amúgy nincs vele semmi bajom, attól függetlenül, hogy nem értek egyet az életmódjával. (alkoholista, több abortusz, buli buli hátán)

2013. jún. 20. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy útálom a csajszit, viszont a sógoromat aki a csaj ikertesója imádom és a tesóm a vőlegényét is.
2013. jún. 20. 10:08
 9/13 anonim ***** válasza:
A bátyám felesége nem tudja megemészteni, hogy rokonságban állok a tesómmal. (No comment.) Ezért nem túl kedves. távolságtartóan vagyok jóban vele. Az öcsém felesége aranyos, jóban vagyunk, vele nincs gond. :)
2013. jún. 20. 10:27
 10/13 A kérdező kommentje:

En is utalom az enyemet.

A ferjemnek a hugat,aki velem egy idos,em mindenbe bele uti az orrat,mindent jobban tud,tokeletesnek hiszi magat,es nem bir elviselni engem,nagyon ki nezi ha nekunk jol megy a dolgunk

2013. jún. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!