Milyen a szüleid és a párod viszonya?
...mennyit szokott segíteni a szüleidnek, mennyire veszi észre magától ha van valami munka stb..
Kort és nemet is
Ritkán van itthon, külföldön dolgozik de egyébként szokott segíteni de csak ha szólok neki hogy kéne.
Viszont sokszor hoz mindenkinek ajándékot. :)
20/N
Apámmal szépen szólva utàlják egymást, de szerencsére nem sokszor találkoznak. Amúgy szokott segíteni ha van mit a szüleim háza körül.
22L
Az én párom szüleiként szereti őket, szüleim pedig gyerekükként néznek rá. Sokat segít nekik, szívesen vannak vele, nagyon szeretik egymást, csak sajna ritkán látjum egymást, 1 hónapban 1-2-szer...
25F
Nalunk ez ugy van hogy baratom szülei imádnak engem es sokszor be segitek ha tudok. Az en szuleim viszont utaljak barátomat xD
/16L
Ugyan annyit segített, mintha a saját szüleinél lett volna. Nem azért bánik velük úgy, mert az én szüleim, hanem azért, mert rendes nevelést kapott és segít a házimunkában, ha tud, hogy több idő maradjon, amit közösen töltünk.
35/f
"mennyire veszi észre magától ha van valami munka"
Engem ezzel a mondattal lehet kikergetni a világból. Már miért kéne magától észrevennie, hogy van-e munka? Bazz, vendégségben van. Ha van valami dolog, megkérem, hogy segítsen, amennyiben szükség van rá. Magától is felajánlja, ha nekiállok valaminek. De speciel nálunk az a normális, hogy a vendéget nem fogjuk be dolgozni, mert nem azért van itt.
(Nyilván szívesen segít, de ez a miért nem veszi észre magától a munkát... jézusom.)
Külföldön élünk.
Apának jó a viszonya vele, mert látja, hogy boldoggá, kiegyensúlyozottá és nevetőssé tesz, neki ez bőven elég hogy szimpatizáljon vele :)
Anya 15 éve meghalt, pedig biztosan jól kijönnének :/
28n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!