Milyen szülők azok, akik a halálba kergetik a gyermeküket?
"Ezért nem a szülök a hibásak. A gyerek már felnőtt saját mag hozta a döntéseit ő döntött a melegségérél is. Én adtam volna pénzt a gyereknek de rám többet nem számíthatott volna soha az életben ez lett volna az igazságos."
Remélem neked nem lesz gyereked soha!
"10/11 Időpont ma 22:52" :
Na ez már nekem fájt!
Szerintem meg nem a szülei miatt ölte meg magát. Persze, utólag lehet találgatni, de pont azért, mivel már 20 éves, tulajdonképpen azt csinál, amit akar, elmehet otthonról, élheti az életét, az ajtót se kell többet a szüleire nyitni, ha nem akarja. Ha még otthon lakik, akkor legrosszabb esetben is pár hónap alatt le tud lépni, bármit csinál. Elmegy dolgozni, keres lakótársakat és bye-bye.
Egy 15-16 évest még elhiszek, hogy a szülei "kergetik halálba", mert nem tud hova menni, nincs hova menekülnie, és nem láthat semmi más kiutat tőlük, de egy 20 évesnek már van választása, volt ott más is, amitől nem tudott hova menekülni nem (csak) a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!