Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak a nagybátyámmal?

Mit csináljak a nagybátyámmal?

Figyelt kérdés
Sziasztok abban szeretnék segitséget kérni hogy adodott egy szituáció anyukám meghalt de megörököltem tőlle az alkoholista fogyatékos nagybátyámat is nincs senki aki gondját viselje és én sem szeretném családom van velük foglalkozok otthonba nem tehetem mert akkor azért fogok dolgozni hogy fizessem az ő lakbérét mit lehet ilyen helyzetben tenni?

tegnap 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Semmit. Hagyd békén. Ez a legtöbb, amit tehetsz.
tegnap 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
De utálom az ilyen minden lében kanál embereket... Kérdező, semmi kötelezettséged nincs felé.
tegnap 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy köteles gondját viselni, felnőtt ember.
tegnap 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

Most leírom az én történetemet! 12 éves volt az autista fiam, amikor az apjától elváltam. Volt egy kislányunk is. Mindkét gyerek felügyeleti jogát én kaptam meg. De anyósom addig addig áskálódott, járt a gyámhivatalba, míg be nem adtam a derekam, és oda nem adtam a kisfiamat. (Ez 4 év tárgyalás, iskolában lejáratás, háziorvosnál érdeklődés meg minden, csak hogy engem rossz anyának tüntessen fel. Szóval miután a gyámügy is kijárkált, mert ezt meg azt mondta az anyósom, így a fiam ott nevelkedett, a lányom meg velem. Anyósom tavaly meghalt,.magára hagyva egy autista nagykorút, aki szobanövényként él. Csak akkor eszik, ha adnak neki,5 éve nem volt utcán, mert anyósom nem tudta volna egyedül levinni, zuhanyozni, wc-t használni egyedül nem tud. És a végére a poén! Van hivatásos gondozója, aki nem tudja elhelyezni otthonba, mert igaz, hogy tőlem.elvették csakazértis, de oldjam meg én. Az lenaradt, hogy 12 éves korától 21 éves koráig amíg a mama volt a gyámja, addig csak néha láthattam, mert tiltották.

Én ezt csak azért írtam le, mert sajnos senki nem foglakozik azzal, haogy sok

ember minn megy keresztül, és megoldás sehol nincs..:(

tegnap 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
Alkoholista dögöt nem tudok sajnálni.Utcára vele!
tegnap 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!