Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mire változtassam át a nevem?

Mire változtassam át a nevem?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. A szüleimmel nincs jó kapcsolatom, és nem is volt soha. Most sikerül végre leválnom róluk. A nevemet megszeretném változtatni a rossz kapcsolat miatt. A mamám vezetéknevét veszem fel, viszont ötletem sincs hogy mi legyen a kereszt nevem. Tudnátok valami nem elterjedt szép női nevet mondani? A vezetéknév szerencsére olyan hogy a keresztnevek nagy része passzol hozzá😊
jan. 22. 19:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Milyen gél? 🥴
jan. 24. 19:33
 22/28 anonim ***** válasza:
74%
Én is megváltoztattam, emiatt az ok miatt. A lehető legjobb döntés volt. Én csak a vezetéknevem változtattam meg.
jan. 25. 17:40
 23/28 A kérdező kommentje:
22. Igen, de mint látod az emberek csak viccet űznek ebből. Nekem is nyomós okom van rá, és nem hiszem hogy a továbbiakban bármelyik szülőmmel is tartom a kapcsolatot. A keresztnevemet pedig azért változtatom meg, mert szó szerint gáz
jan. 25. 19:18
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Anno én is kiírtam ide és kiröhögtek. Rengeteg fájdalmat vett le a vállamról, hogy többé nem kell használnom sehol se.
jan. 26. 00:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Karolina, Heléna, Diána, Sarolta, Alina

különlegesebb:

Amarilla, Dália, Tilda, Tália

jan. 26. 15:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Amélia
jan. 26. 16:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem a Sarolta tetszett mindig is, de nem született lányom
jan. 26. 21:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Én azt tudom még tanácsolni, hogy teljes no contact. Én is azon agyalok, hogy koptassam le, sajnos erre sok évre rá jöttem rá, hogy a no contact a lehető legjobb megoldás. Te ne ess ebbe a hibába.
jan. 27. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!