Normális, ha szeretem, amikor csikiz az unokatesóm?
Figyelt kérdés
Rengetegszer van, hogy ha talákozunk és haspólóban vagyok, akkor ledönt a földre vagy az ágyra, és elkezdi csikizni a hasamat, köldökömet, legtöbbször bele is fúj. Engem ez ugyan rettentően csikiz, de legalább annyira élvezem is.
Én 16/L, Ő 16/F
Nagyon fura ez?
nov. 24. 20:56
11/32 anonim válasza:
Megjött a napi troll, akkor az ilyen témákra hegyezi a cerkáját. Fullkamu
12/32 anonim válasza:
Annyira ne engedd közel magadhoz. Tök jó, hogy jóban vagytok, játszotok, incselkedtek egymással, de mégis 16 évesek vagytok már, és ellentétes neműek. Lehet hogy kamu a kérdés, de akár igaz is lehet. Akkor meg nem a legjobbak ezek a dolgok köztetek. Mert valaki részéről tovább is mehet a dolog, mármint érted, mint egy párkapcsolatnál.
13/32 anonim válasza:
Ezt a jàtékot ebben a korban màr inkàbb a màsik nemre lenne jó vàltani. Azzal kell kapcsolatot építened, mert homo kapcsolat felé tolódhattok el.
15/32 anonim válasza:
#13 vagyok. Tévesen írtam, hisz unokatesód fiú. De a rokoni kötődést ebben a témàban egy pàrkapcsolat vàltsa, nehogy elfajuljon, és majd egy új kapcsolatot ez befolyàsoljon.
16/32 anonim válasza:
Engem gyerekkoromban a nálam sokkal idősebb unokabátyám csiklandozott, de én ezt utáltam. Otthon a húgaival is ezt csinálta, neki vicces volt, nekünk nem.
18/32 anonim válasza:
Ha te is élvezed, és ő is élvezi, akkor normális.
19/32 anonim válasza:
11/ a troll te vagy ez csak játék.
Keress nőt magadnak.
20/32 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Van, aki még 20 évesen is bőven gyerek szexuális érettség tekintetében. Abban az esetben teljesen oké. Van, aki már 14 évesen is szexuális kapcsolatot keres. Akkor nagyon nem oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!