Milyen jelei vannak egy felnőttnél, hogy gyermekkorában molesztálták?
Van olyan hogy valaki nem emlékszik rá mert olyan kicsi volt, csak valahogy az agyába égett emiatt a felnőtt életére is kihat tudat alatt?
Van egy személy az életemben és nagyon erős a gyanúm hogy molesztálták a szülei. Azt mondja hogy nem emlékszik. De utálja az érintéseket, nem szereti ha pl masszírozzák, vagy megsimogatják, vagy ha valaki a közelében van, legyen az bárki. Teljesen érzéketlen az egész lénye mindenkivel szemben. És olyan családból származik ahol verték, szülei ittak keményen stb. 4 évesen ki is emelték a családból.
Nehéz megfogalmazni, de valahogy úgy érzem hogy másképp is bántották nem csak verés.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor valószínűleg ez a baj a verés meg amit átélt.
Pedig annyi szeretetet adunk neki, mégis látszik hogy van benne ami nyomasztja és nem tudja megmagyarázni, emiatt gondoltam már hogy lehet nem emlékszik rá. Olvastam ilyen sztorikat és sokszor írták, hogy x év múlva villant be nekik az egész.
Én szeretem az érintést, imádok a Férjemhez bújni, gyerekeim is vannak, 3 Fiú.
Többen molesztáltak, köztük a mostoha apám is, azon felül, hogy néha véresre vert. Mégsem vagyok olyan, aki nem szereti az érintést. Viszont beszélni nem szeretek a szexualitásról magamra nézve. Én viccelődök a Férjemmel, de fordítva szorongok tőle.
Szóval, egyáltalán nem biztos, hogy zaklatták, de a verés simán ilyenné tehette. Az érintés nála egyelő lehet a veréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!