Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Férjem öccse aki velem egy idős egy ideje furán viselkedik, van hogy itt van előttünk és csak figyel be de nem jön be, ha össze jövetelen vagyunk folyamatosan figyel majd jön a közelembe de nem szól hozzám, facebookon csak azokat a képeket likeolja vagy nézi meg amin én vagyok mást nem igazán.
A kérdésem miért viselkedik így?!
Volt egy idő amikor ide járt okot kereset mindig de nem sikerült így nem jön.
júl. 30. 21:29
11/14 anonim válasza:
A jóisten áldja meg ezeket a lepontozásra élvező nyomorultakat!!!
caps lock on
NEM LEHET OLYAN, HOGY BEJÖN NEKI ÉS NEM AKAR KÁOSZT, NEM TUD MIT CSINÁLNI??????????????????????????????????????????????????????????
TÉNYLEG LE KELL PONTOZNI????????
caps lock off
12/14 anonim válasza:
De most Te ezen mit akadsz ki?
Csak jobban le fognak nyomni most gondolom...
13/14 anonim válasza:
Szerintem is azt akarta éreztetni a kérdező, hogy a férje öccse érte rajong titokban, de furára sikeredett. Mi az, hogy ott van előttük (a ház előtt gondolom) és nem jön be, csak figyel? Meg nézi őt némán összejöveteleken? Ilyesmit egy hideglelős elmebeteg csinál. Hogyhogy nem kérdezett rá még? Kinéz az ablakon és tudomásul veszi, hogy megint itt áll az ablak előtt Zsolti, és csak néz némán?
14/14 anonim válasza:
Ez az egész kérdés úgy ciki ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!