Miért viselkedik így?
Férjem öccse aki velem egy idős egy ideje furán viselkedik, van hogy itt van előttünk és csak figyel be de nem jön be, ha össze jövetelen vagyunk folyamatosan figyel majd jön a közelembe de nem szól hozzám, facebookon csak azokat a képeket likeolja vagy nézi meg amin én vagyok mást nem igazán.
A kérdésem miért viselkedik így?!
Volt egy idő amikor ide járt okot kereset mindig de nem sikerült így nem jön.
Hát ez alapján amit elmondtál, nem szoktam elsőre ilyenekre gondolni, de itt most szó szerint semmi nem jut nagyon eszembe.
A legértelemszerűbb az, hogy tetszel neki, szerelmes beléd, csak nem tehet semmit mert a bátyjához tartozol.
De az is lehet, hogy tud valami fontosat valamiről/vkiröl, amit te nem, és nem tudja hogy mondja el neked. De ez utóbbit már csak azért is kizárnám, mivel ez nem magyarázza miért likeolja csak azokat a képeket amiken te kifejezetten rajta vagy. Habár nem vagyok az a személy aki egy like miatt azonnal arra gondolna hogy tetszik neki az illető, de itt ez már azért erősen gyanús
ma 07:47
Van aki még használja a szemét és mondatot elemez.
Bravó komolyan.
# 7 ott a pont. Tegnap késő este olvastam a kérdést, de lusta voltam már megfogalmazni.
De a 7-es pontosan leirja
Mert látja, hogy viszketsz, és meg akar vakarni.
Szegény férjed, nem tudta kit vett el! Szégyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!