Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Születésnapom volt, és meghivtam a kedvenc unokatesomat aki tavaly ota intézetbe van, mi Angliába lakunk már több éve de sokat járunk haza, a szuletesnapomat mindig Magyarorszagon unnepeljuk. Kereszt szüleimtől pénzt kaptam ajándékba. Tudni kell rolam hogy mindent megkapok a szuleimtol tenyleg mindent, visszont ettől fuggetlenul sose voltam bekepzelt, es soha nem ereztem magam tobbnek. Lényeg a lényeg hogy a pénzt amit kaptam bele raktam a telefon tokomba, ami pár orával rá el is tunt csak ez az unokatesom tudta hogy holvan kiderült hogy nála elopta onnan, de kivoltam akadva es hogy oszinte legyek nem azert mert elopta azt a penzt amit ajandekba kaptam, hanem hogy ez egy szuletesnapi ajandek volt es fajt hogy megtette velem ezt, nem a penz miatt voltam kiakadva, sot eskuszom ha kert volna még adtam is volna neki valamennyit vagy akár az egészet ugyse lett volna arra a penzre szuksegem, mindegy miután mondtam hogy ez csunya dolog volt eloadta hogy kiesett es o talalta meg mindenki tudta hogy ez nem igy van sőt 100% mindenesetre uttána még ő lett velem bunko, en meg szomoru lettem mert lehet nem kellet volna visszakérni azt a pénzt, lelkiismeret furdalasom lett de nagyon. Intézetbe van ahol amugy elvan es ő valasztotta ezt mert mi tavaly fel ajánlottuk neki hogy hozzánk jöhet szüleim átveszik a gyámságot stb szinte egyutt nottunk fel (sokat voltunk egyutt) meg minden unokatesok is vagyunk tehat nem idegenekhez jott volna, akarhanyszor nalunk nyaralt ugyanazt megkapta a szuleimtol amit en. Akarhanyszor haza jovok Angliabol mindig kerdezem hogy hozzak e neki valamit, ruhakat is szoktam cipoket. Nem ez az elso esett hogy lopott tolem de eddig kisebb dolgokat pl ruhat sminkeket ilyenek amier nemis szoltam, de ha kerte volna oda adtam volna neki. Mindenesetre a vegen mielott elment tettem be neki valamennyi penzt a taskajaba ezek ellenére is.
júl. 30. 12:55
 1/4 anonim válasza:
94%
Nem vagy normális hogy ezt csak úgy hagyod neki
júl. 30. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fene meg állna vele szóba ezek után, nem hogy még pénzt adjak neki.
júl. 30. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem való emberek közé, még az intézet is túl jó hely neki.
júl. 30. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy visszakérted. Az volt a gond, hogy eddig szemet hunytál felette.

Ha kell neki valami, akkor kérjen, és ne lopjon.

Az pedig hab a tortán, hogy nem vállalja a felelősséget, hogy igen, nem tudtam ellenálni, loptam, hanem még neki áll feljebb, és hazudozik.

Szomorú, hogy ezt az utat választotta, de tartok attól, hogy ez csak rosszabb lesz.

Azt hiszi, hogy ezek csak csínytevések, és nem érzi a súlyát.

Értem, hogy nem az értékről van szó, amúgy mellékes, hogy ajándék, vagy nem ajándék, az nincs rendben, hogy nem tart be alapvető szabályokat. Mit szólna hozzá, ha más meg azokat az alapvető szabályokat nem tartaná be, amik az ő érdekeit védik, pl. bezárnátok a vécébe, elvennétek a rajta lévő ruhát, csak mert ti öten vagytok, ő meg egyedül.

júl. 30. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!