Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Nemrég hosszú keresés után találtam egy munkát. Mar 2 hónapja dolgozom ott és szeretem. Mivel részmunkaidős állás, majd szeptemberben az egyetem mellett is tudom csinálni, viszont most még nyári szünet van. Amikor nem dolgozom, megcsinálom a ház körül a munkát, füvet nyírok, vagy esetleg főzök. Még a szüleimmel élek, viszont most, hogy már van egy keresetem, jobban tudok arra öszpontosítani, hogy elköltözzek, mert szeretnék önnálósodni. Mikor viszont elmondtam a szüleimnek, hogy el szeretnék majd a közeljövőben költözni, jöttek azzal, hogy mennyi munka a különköltözés és nem olyan egyszerű, már-már ez elment olyan szintre, hogy szinte le akarnak beszélni a költözésről. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy amikor megcsinálom a ház körüli feladatokat és leülök 3 óra otthoni házi munka elvégzése után kicsit pihenni vagy olvasni/festeni. Megkaptam azt, hogy miért nem csinálok valami értelmeset is. Érted, a festés vagy az olvasás értelmetlen ezzel a logikával.

Nem igazán értem, hogy ezt miért kell.

júl. 29. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Nekik más a szemléletük.

Neked meg nem kell elöre bejelentgetni semmit, tegyél félre elég pénzt és amikor aktuális, költözz, szólni elég elözö nap, hogy X dátumtól más a lakcimed.

júl. 29. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ne teregesd ki előre a lapjaidat.
júl. 29. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnének elszakadni tőled, valószínűleg azért mondják hogy a költözéssel sok munka van, hogy hátha meggondolod magad és nem ménsz el.

De ezt muszáj lessz elfogadniuk nekik is, hogy ez a jó neked

júl. 29. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valoban nem szeretnek, hogy elkoltozz, es ezek szerint nem is tartjak tiszteletben a dontesedet, inkabb manipulativan probaljak ervenyesiteni az akaratukat. Termeszetesen nem kell ennek az akaratnak alavetned magad, majd megoldod egyedul a koltozest...
júl. 29. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bepalolsz egy börtönbe és atviszed a ruhákat egy másik lakásba. Ekkora munka a költözés. A maradékot meg majd később viszed. Egysuerűen nem akarják hogy elmenj. Ha nemis előző nao, de legalabb 1-2 héttel elotte szolj hogy koltözöl, a beke kedveert. De ha hónapokkal előtte akkor martirkodni fognak. De neked élni kell a saját életed.
júl. 29. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Legszebb ideje a költözésnek, amint tudod, tedd meg. A részleteket jobb, ha nem osztod meg a továbbiakban, mert csak a helyzetedet nehezìted meg.
júl. 29. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nem akarják, hogy elköltözz, mert akkor nem lesz, aki megcsinálja helyettük a házimunkát. Amúgy addig várnék a bejelentésekkel, amig nem kapnék tuti házat/lakást, majd utána...
júl. 30. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!