Mit szólnál ha a sógornőd a családi húsvéti összejövetelre,ahol csomó gyerek van metálos szerkóban jönne?
Előre szóltunk az anyósomnak, hogy beszéljen vele, valami szolidabb megjelenéssel jöjjön. Az anyós beszélt is vele, de nála annyi a szolidabb megjelenés, hogy a szegecses bőrcuccokat elhagyta a siminkje is "csak" fekete tusvonalra, fekete rúzsra és körömömre terjed, emellett talpig fekete ruhában van.
Az én családom egy kis faluban él, itt nem szokás az ilyesmi. Az idősebb rokonok azt hitték meghalt valakije. Volt olyan gyerek aki meg azt kérdezte, hogy miért olyan a néni mint a Hotel Trasylvaniából a Mavis.
Nem értem, mi ezzel a probléma? Neki ilyen a stílusa.
Ennyire begyepesedett lények vagytok?
Engem sokkal jobban zavarna, ha egy gyerek tudná, milyen a Hotel Trasylvaniából a Mavis.
Semmit.
Nálunk nem szokás a másik öltözködési stílusába beleszólni, pláne ha az felnőtt.
A sógornőd saját magát adta és hogy nem az alkalomhoz illően öltözködött.
Rajtam már egy sima fekete pulcsinál is volt, aki megkérdezte, hogy kit gyászolok. Szerintem ez nagyobb bunkóság, mint a ruha színe.
"Az én családom egy kis faluban él, itt nem szokás az ilyesmi."
Nyilván ott csak virágos otthonkát lehet viselni, szalmakalappal. Ne szóljatok bele a dolgába, az ő élete, ő így érzi jól magát. Ő sem szólt neked anyósodon keresztül, hogy mit vegyél fel, ugye?
Semmit, vannak hasonló stílusú rokonaim és barátaim.
Nem csinált semmi rosszat, a gyerekeket se zavarta (Mavis egy tök jó karakter), az pedig senkit nem kéne, hogy érdekeljen, ha néhány szűk látókörű falusi furcsállja vagy megszólja.
Semmit. Ameddig én elvagyok virágos egyberuhába egy pink magassarkúval, úgy szerintem ő a világból kirohanna ha ezt rá erőszakolnánk. (Fordítva ugyan így vagyok).
Ilyen a stílusa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!