Ha egy embernek van egy ikertestvére, akinek gyermeke születik, akkor az ember rokonsági foka a gyermekkel ugyanaz, mint a saját gyermekével? Vagyis az ember szülője-e a saját unokaöccsének vagy unokahúgának?
Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 14:42
2/12 anonim válasza:
Természetesen nem. Ha egypetéjű ikrek, akkor genetikailag valóban ugyanolyan közel vannak (vagyis majdnem, mert úgy tudom, az ember genomja egy icipicit változik élete során).
3/12 anonim válasza:
Persze, és a házastársaik is közösek. Ekkora idiótát....
4/12 anonim válasza:
"Vagyis az ember szülője-e a saját unokaöccsének vagy unokahúgának?"
Ha pont veled csalta meg a férjét a sógornőd, mikor teherbe esett.
5/12 anonim válasza:
Te azért regeltél be ide, hogy hülye kérdéseket tegyél fel?
6/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennél ostobább kérdést olvastam volna ezen az oldalon, pedig nagyon régóta látogatom...
7/12 anonim válasza:
Ha az anyák és az apák is egypetéjű ikrek, a gyerekek megnevezésileg unokatestvérek, de genetikailag sokkal inkább testvérekhez hasonlítanak.
8/12 anonim válasza:
Nem, mert van apja is a gyereknek.
9/12 anonim válasza:
Ha ez trollkérdés, akkor gratulálok, mert már majdnem sikerült visszahoznod azt a színvonalat, amikor itt még fénykorukat élték a trollkérdések, és nem csak a fantáziátlan alpáriság pörgette az oldalt, hanem olyan mesteművek, mint a "Miből készül a kenyér héja?", "Miért zúg a macskám?", "Ha két cukor nélkül iszom a kávét, az jobb, mint ha egy cukor nélkül?", stb.
Szerintem nem lett rossz, bár még lenne mit csiszolni rajta, de messze igényesebb, mint a szokásos napi két vérfertőzéses kérdés, meg az ásványvíz létjogosultságán szörnyülködő fotelharcos vergődése. Én tízből hét pontot adok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!