Unokatesóm nem hagy békén, mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 éves lány. Mindig mikor jövök mamához akkor én mamával szeretnék lenni. De nem hagy már kezdem utálni emiatt. Most is jöttem és amikor meglattam már a sírás kerulgetett. Ami a legnagyobb bajom, hogy mindig velem akar aludni de en nem szeretnék vele és nem érti meg. Most jöttem és már azzal kezdte "veled alszok" gyűlölöm őt. Nem hozzá jövök hanem mamához, nagyon elegem van belőle. Mit tegyek? Nem merem megmondani mamának hogy nem szeretnék vele aludni.márc. 15. 16:30
11/16 anonim válasza:
Kecsi még, abban az életszakaszban van, amikor kiszemel magának valakit, akit utánoz, vele akarja tölteni az időt, stb. Esetleg próbáld vele megbeszélni, hogy nem alszol vele, de másnap játszol vele, vagy valami ilyesmi. Én legalábbis ezt csinálom az én unokatesómmal. Mondjuk én az idő múlásával nagyon megszerettem őt (ettől függetlenül néha már én is besokallok)
12/16 A kérdező kommentje:
Mamának nem mondtam tehát nincs mit lesz@rjon. Játszodtam vele és megbeszéltem aludjon otthon és holnap játszok vele. Máskor egyébként este sötétben jövök, hogy ne legyen itt, de ma hamarabb kellett jojjek. Nekem mamánál van kis időm itt nem veszekedik és nem zavar senki. Csak ő azzal h itt alszik.
márc. 15. 19:04
13/16 anonim válasza:
Te is olyan, lehetsz mint az unokatestvéreim, nem szeretnek sem engem, sem a két nővéremet, nem fáj nekik, mármint a testvéreimnek, de itt bevallom, hogy nekem fáj, pedig gonoszak voltak, velünk de nem szeretem őket, hiszen ők sem szeretnek minket illetve ahogy írtam is gonoszak voltak velünk de ez nekem fáj, hogy nem vagyunk jóban.
15/16 anonim válasza:
Mindem családban vannak idegesítő rokonok. Az enyém pl a hugymániájával megy az agyamra. Minden út előtt televedeli magát, aztán miatta állunk meg folyamatosan, mert hugy hugy hugy. Mindig amikor megyünk az utcán akkor is mindig be kell mennie mindenhova mert hugy... amikor megérkezünk akárhova már az ajtóban mantrázza hogy hugyoznia kell.
Gonosznak tűnök hogy ennyire zavar, de amikor évek óta minden csak a hugyotásról szól, ti is idegesek lennétek.
16/16 Aleksandra27 válasza:
A vérfertőzés nagyon veszélyes dolog. Genetikai károsodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!