Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Melyik utat válasszam hogy...

Melyik utat válasszam hogy kitörjek otthonról végre?

Figyelt kérdés

van egy párom akivel már 2 évesek vagyunk. Anyám, apám 12 éves koromban eldobott, azóta nagyszüleimmel élek. Az anyagi helyzet nem a legfényesebb, így továbbtamulásra nem igazán van lehetőségem mert nincs hozzá támogatás. Nem érzem már magam jól itt, el akarok kerülni innen és messze kerülni a jelenlegi lakóhelyemtol és a nagyszuleimtol.

az egyik lehetőség az hogy nyárimunkázok 2 nyáron amiből lesz annyi penzem hogy 1-2 havi albérletet fizessek+a kaja, rezsi. És elkezdek a testemből élni, amibol sok pénzem lenne és végre anyagi szabadságom lenne. Viszont ahhoz szakitani kell a párommal ami nagy szívfájdalmat okozna mert ő az egyetlen ember aki szeret és akit ém szeretek

-a másik lehetőség hogy megvárom amig parom megszerzi a szakmáját és albérletbe költözik és odakoltozok hozza en pedig valami legalja gyári munkát kezdek el

az egyiknél a nyereség az anyagi biztonság és az előre törés, befektetés lehetősége

a másiknál pedig a lelki biztonság mert egy olyan emberrel élnék akivel viszonzottan szeretjük egymást

ti melyik utat választanátok?

18L

2024. márc. 12. 11:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
84%
Vagy fogod magad és kimész Ausztriába szobalánynak, amíg a párod a szakmáját tanulja. Relatíve jól keresnek(netto 600ezer felett) és később vagy csaatlakozik a párod hozzád, vagy te őhozzá.
2024. márc. 13. 06:11
 42/50 anonim ***** válasza:
0%

Annyi okos ember van itt.

"Van aki 300bol gyereket nevel."

És hol keresel meg 300-at nagyokos? Budapesten maximum,ahol egy albérlet,de egy szoba is már lassan 120-150ezertől kezdődik plusz rezsi.Az sem mindegy,hogy saját lakásban nevel valaki gyereket vagy egyáltalán kinek milyen háttere van.

Ennyi barmot,akik csak a felszínt nézik!

2024. márc. 13. 11:42
 43/50 anonim ***** válasza:
0%

Meg: "18évesen építsen kapcsolatokat"ugy próbáljon az életben helyezkedni.

És ugyan kikkel? A korosztályával akiket normálisan támogatnak a szülei vagy 40éves férfiakkalakik kihasználják aztán mehet a kukák közé,ha ráunnak? Hatalmas tanácsok,de tényleg!

2024. márc. 13. 11:46
 44/50 anonim ***** válasza:
93%
Vendéglátásban vígan el lehet helyezkedni. Jön a nyár, a Balatonon szállással, ellátással jó fizetéssel és rohadt sok munkával halasszák az embereket. Városban meg lehet szobát bérelni másokkal közös lakásban. Sokan kezdtük így fiatalon. Egy kis szorgalommal lehet nyelvet tanulni, aztán külföldön kulimunkát vállalni, amiből pár év alatt az ember fél tudja magát küzdeni. Ehhez semmi nem kell, csak egy kis elszántság, meg kitartás. 30 éves korára simán meg tudja alapozni a jövőjét, az életét. Egy jó társsal pedig még könnyebb az egész.
2024. márc. 13. 12:34
 45/50 anonim ***** válasza:
79%
42es, én majdnem 600 ezer nettót keresek. Jaa hogy azért tenni kell és tanulni..jaa bocsi. Tudom, könnyebb a világ végén sírni a mamahotelben hogy a csúúnya gonosz világ nem hagy érvényesülni, de aki akarja képes. A többit meg nem tudom sajnálni.
2024. márc. 13. 17:15
 46/50 anonim ***** válasza:
12%

Mindig azoknak amúgy ekkora a pofája,akiknek minden a segge alá volt pakolva,amíg egyetemre járt,aztán kiröppen utána meg megmobdja a tutit Ő mennyit tett.

Eszembe nem jutna idrgeneknek így pampogni,mondjuk Én még az egyetem alatt is magamat láttam el,plusz diákhitel.Annyira értelmes vagy,hogy arra is képtelen voltál felfogd egy 18éves lány helyzetéről írtam UGYANIS RÓLA VAN SZÓ,NEM RÓLAM.Te keresel 600-at,akinek ezt is nehezére esett értelmezni.

2024. márc. 13. 17:44
 47/50 anonim ***** válasza:
57%
Akkor Én is leírom,hogy 19éves korom óta fele arányban beszálltam mindenbe,a lakáshiteltől kezdve,mert anyám nem tudta egyedül fizetni mindemellett úgy tanultam plusz fizettem vissza a hitelt később.De majd te fogod megmondani,hogy kinek mit büdös tenni meg a mamahotel te kretén debil aki azt se tudja merre van arccal.
2024. márc. 13. 17:48
 48/50 anonim ***** válasza:
60%
46os te hisztizel mint egy óvodás és én vagyok a debil meg fogyatékos? Nem hiszem:-)
2024. márc. 13. 18:21
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg eszembe nem jutna szaros 18 évesként 8 általánossal, max érettségivel lealjázni bármilyen tisztességes munkát, hajléktalanokhoz hasonlítani, szarba se nézni az ott dolgozókat meg hogy én azt aztán biztosan nem végzem, inkább elmegyek qrvának. Ennyike.

Nem mintha az amúgy hétfőtől péntekig tartó meló lenne.

2024. márc. 13. 22:57
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem fogja fel hogy az intenzív kurvulás max 3-4 év utána már egy repülő megfordulna benne és senkinek se fog kelleni...
2024. márc. 15. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!