Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ezt túlreagálom?

Szerintetek ezt túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a 18. születésnapom. Nálunk sose volt nagy dolog az ünneplés, de azért akkor kicsit összerándultunk anyumékkal, és együtt töltöttük a napokat. Ezen a napon reggel kirángattak az ágyból, megettünk 1-1 szelet sütit, majd hozzámvágtak 20.000Ft-ot, hogy azt csinálok vele, amit akarok, és elmentek a hétvégi házunkba. Este 10re értek haza, és ma is ezt csinálják. Én tegnap a fél napot átbőgtem, nagyon rosszul érintett ez az egész. Átlapoztam a családi fotósalbumolat, és egész nap otthon feküdtem, mint egy döglött béka. Úgy érzem, hogy elég nagyot csalódtam bennük. Szerintetek túlreagálom?

2024. márc. 10. 09:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
10%

39# Ezzel együtt ez a 3.

és egyben utolsó hozzászólásom, mindent leírtam, amit akartam személyeskedés nélkül.

2024. márc. 10. 14:03
 42/50 anonim ***** válasza:
17%

Túl reagáltad szerintem

Azt elhiszem hogy sz@rul esett viszont (akar

2024. márc. 10. 15:04
 43/50 anonim ***** válasza:
0%

Hopp véletlenül elküldtem

Akár fiú vagy akár lány

Ezt akartam írni illetve szerintem a szülők úgy gondolhatták hogy egy mostmár felnőtt ember nem biztos hogy a szülőkkel akarná a születésnapját tölteni inkább elmegy a haverokkal bulizni stb

2024. márc. 10. 15:07
 44/50 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok véleményt, és köszöntést

Egyébként lány vagyok

Nem szoktam az ilyesmiket a szívemre venmi, meg nem is szoktam kiborulni olyan gyakran. Szimplán csak el szerettem volna töltetni 1 napot a szüleimmel. Meg is beszéltük, hogy sétálunk egyet valamerre, csak azt nem említték, hogy az utolsó pillanatban tervet módosítanak, és nélkülem mennek.

Ráadásul ma is elmentek valahova

Természetesen nélkülem

Én sosem akaszkodtan rájuk.

Hagytam őket kettesben lenni

Egyébként vam munkám. :)

Emberekkel dolgozom. Millió+1 okom lenne az asztralra csapni, és kidühönhgeni magam az emberek elõtt, de nem teszem.

Szóval nem, nem borulok ki minden apróságon.

Azthiszem a tanácsaitokat a későbbiekben megfogadom :P

2024. márc. 10. 15:41
 45/50 anonim ***** válasza:
84%
Milyen tanácsokat? Itt csak rosszindulatú ítélkezések voltak, nem tanácsok.
2024. márc. 10. 15:47
 46/50 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg szomorú volt végigolvasni a sok érzéketlen, tapintatlan választ. Nem is értem, miért kell ezt csinálni a másikkal. Azért, mert anonimitás van?

És persze, nem kell hatalmas banzájt sem csapni, de szerintem nem nagy kérés, hogy legalább a születésnapján törődjenek egy kicsit az emberrel. Ezen a napon pont, hogy azt kéne ünnepelni, hogy a világon van, nem pedig éreztetni vele, hogy mekkora teher a jelenléte és lelépni valahová nélküle.

Mindezek ellenére azért boldog születésnapot kérdező! Hidd el, nagyon sok mindenkinek fontos vagy.

2024. márc. 10. 17:52
 47/50 anonim ***** válasza:
81%

Csupa pozitív hozzászólást írtam, empatikusan egyetértve a Kérdezővel.

Egyik kommentemben én is az anonimitásra gondoltam: ez képes ennyi érzéketlenséget és rosszindulatot kihozni az emberekből: nem látják, mekkora fájdalmat okoznak a másiknak, név nélkül tehetik, a másikra ráöntve valamiféle frusztrációt.

2024. márc. 10. 17:56
 48/50 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező!

Isten éltessen sokáig! Remélem már nem fekszel, mint "egy döglött béka" 😊

Nálunk sem volt szokás a nagy ünneplés, felköszöntöttek és ennyi volt.

Aztán ment minden tovább a maga rendjén.

Ne keseregj, lepd meg magad valamivel a kapott pénzből. A szüleid már nem fognak megváltozni, de attól még szeretnek téged.

2024. márc. 15. 10:17
 49/50 A kérdező kommentje:

19es

Sajnálom, higy nem tudod értelmezni a kiírásomat.

Mint említettem

NEM szerettem volna nagy felhajtást, csak egy kis együtöltött időre lett volna szükségem.

2024. márc. 15. 21:39
 50/50 Aleksandra27 ***** válasza:
0%
Ezt egyszerűbben kell megközelítenünk. Minden embernek megvannak a maga hiányosságai.
2024. márc. 19. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!