Tegnap volt a 18. születésnapom. Nálunk sose volt nagy dolog az ünneplés, de azért akkor kicsit összerándultunk anyumékkal, és együtt töltöttük a napokat. Ezen a napon reggel kirángattak az ágyból, megettünk 1-1 szelet sütit, majd hozzámvágtak 20.000Ft-ot, hogy azt csinálok vele, amit akarok, és elmentek a hétvégi házunkba. Este 10re értek haza, és ma is ezt csinálják. Én tegnap a fél napot átbőgtem, nagyon rosszul érintett ez az egész. Átlapoztam a családi fotósalbumolat, és egész nap otthon feküdtem, mint egy döglött béka. Úgy érzem, hogy elég nagyot csalódtam bennük. Szerintetek túlreagálom?
Tényleg nem volt szép. Nincs más, akivel ünnepelhetnél?
2024. márc. 10. 09:44
4/50 anonim válasza:
Ünnepelj mással. Sose vár el emberektől semmit és nem fogsz csalódni bennük.
2024. márc. 10. 09:55
5/50 anonim válasza:
*várj
2024. márc. 10. 10:02
6/50 anonim válasza:
Ha sosem volt lufi tenger meg zenés buli a szülinapod miatt, akkor a 18. miért lett volna kivétel? Velük is mehettél volna és nem otthon sírtál volna egyedül. Vagy elmehettél volna szórakozni, moziba vagy sütizni. Akármit a magadban szenvedés helyett.
Légy talpraesettebb és ha akarsz valamit, nyisd ki a szád és szerezd meg.
2024. márc. 10. 10:23
7/50 anonim válasza:
Túlreagáltad.
2024. márc. 10. 10:29
8/50 anonim válasza:
Nem volt szép tőlük, de családja válogatja a szülinapozást. Unokatestvéseméknél sose volt semmi, ha a nagynéném próbálkozott, akkor az apjuk elment a kocsmába. Aztán inkább hagyták. Egy csoki, fülhúzás, azzal kész.
Nálunk meg mindig együtt voltunk.
2024. márc. 10. 10:30
9/50 anonim válasza:
Más fiataloknak meg az a baja, hogy milyen ciki a család, nem tud elmenni a haverokkal. Neked nincsenek barátaid? Nyilván a pénzt is azért kaptad, hogy elmenj velük plázába, moziba, bulizni stb stb.
De akár ki is nyithattad volna a szádat, hogy nem szerveztél magadnak semmi ilyesmit és inkább velük tartanál. Néma gyereknek anyja se…
2024. márc. 10. 10:46
10/50 anonim válasza:
Mi a problémád? Írod, sohasem volt szülinapozás, akkro most miért lenne? De komolyan kérdezem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!