Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illik vagy nem illik...ti mit...

Illik vagy nem illik...ti mit tennetek? Penzügyi tamogatas.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

35 eves vagyok, a ferjem 47. Van egy ket eves kislanyunk. Mar 12 eve külföldön elek , a parom idevalosi.

Baba elött egy jol fizeto allasom volt, merem mondani 2 eve meg joval az atlag felett eltunk a ferjemmel (neki meg mindig jo allasa van).

Elmentem gyes szerusegre amit itt mashogy hivnak, ket evre es vissza mar nem mentem a cegemhez mert sak 40 oraban kerestek valakit (ez nalam nem jön szoba gyerek mellett)

szoval most elösször vagyok munkanelkuli. Eddig nem volt baj hogy kiesett a fizetesem 2 evig, voltak vannak tartalekok es a gyesem is magas volt mivel jol kerestem anno.

A munkanelkulim most viszont jelenleg csak 1800 euro havonta ami sokkal kevesebb es ezt erezni fogjuk idovel.

Közbelepett itt a keresztapam aki nagyon tehetos de mar reg nem dolgozik, hogy o akkor tamogatni szeretne nyarig - evvegeig amig talalok egy jo munkat...

en egybol bele mentem mert naluk a csaladban az anyagiak egy nyitott könyv mindenki segit mindenkit es tud is mert aranylag jol keresnek nalunk.

A ferjem ezen teljesen kiakadt...

Nemtudom most itt kinek lehet igaza...elfogadjam a tamogatast? vagy ne?

2024. febr. 2. 20:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Azért érthették félre, mert a kiadások között a házat is említetted, de ezek szerint nem hitelre, hanem rezsifélékre gondoltál.

Abban igazad van, hogy két külön világban élünk. Elárulod, hogy te hol élsz?

2024. febr. 5. 11:47
 32/34 A kérdező kommentje:

Igen rezsi..aram, viz, kerteszünk van aki segiteni szokott.

Becsben.. Nem messze Magyarorszagtol.

Hat mindenkepp köszi a valaszokat. Kivancsi voltam masok ezt hogy latjak. Midenki aki tamadasba ment hogy jaj de siralmas hogy nincs kivel beszelnem errol...köszönöm. igaz valo hogy nincs olyan nagy barati köröm vilag eletemben vagy tanultam, dolgoztam aztan baba miatt ültem otthon.

Szerintem elfogadom a keresztapam tamogatasat egy darabig.

2024. febr. 5. 11:52
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha keresztapukád azt mondja, hogy állná a gyerek ovijának a rádeső részét az oké azt elfogadnám amég nincs munkád, de nem többet. A férjednek nincs köze meg neked se az ő hobbijához, de a keresztapukádnak van? A gyerekválalás erről szól, hogy bizony lekell mondani dolgokról.

Neharagudj meg, de rohadt pofátlan dolog volt ilyen kérdéssel idejönni amikor sokan sokkal kevesebből oldják meg úgy, hogy lemondtak a fodrászról, körmösről, táskákról, aerobik óráról. Számomra ez nem gyengén volt provokáló dolog. Ha nem telik rá, akkor nem járatom a gyereket magánoviba se.

2024. febr. 5. 19:52
 34/34 anonim ***** válasza:
84%
Összefoglalva: ő még mindig ugyanannyit keres, te már jóval kevesebbet. A kiadásokat megosztjátok, a bevételeket nem. Továbbra is az ő színvonalán éltek, neki marad pénze a hobbijára, neked nem a tiédre. Te ezt nem érzed rossznak. Ő lassan 50 éves, te 35.
2024. febr. 6. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!