Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki hogy bírja a karácsonyi...

Ki hogy bírja a karácsonyi családlátogatásokat? Van olyan a családban akit jól elküldenél a búsba?

Figyelt kérdés
Adjátok ki a feszültségeket.

#Vágjunkvalakitpofán
2023. dec. 25. 20:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon jól érzem, mert nincs. Évek óta a szüleimmel karácsonyozom csak, mert a tágabb család nem kedvel az őszinteségem miatt. Tudjátok, ez olyan család, akik szeretik kifelé mutatni, hogy mennyire fasza mindenki, közben tele van lelki sérültekkel a csapat. Nekem azóta boldog a karácsony, amióta olyan emberekkel töltöm, akik feltöltenek energiával és nem lehoznak az életről, ezek pedig a szüleim, a párom és a barátaim. Szokták mondani, hogy az ember nem válogathatja meg a családját, de nem is köteles velük leülni egy asztalhoz.
2023. dec. 26. 09:58
 22/30 anonim ***** válasza:
62%
Eddig jó volt, mert tegnap csak mamámhoz mentünk, akit imádok. Aztán ma bejelentette anya hogy délre jön nagynéném, na ott felment bennem a pumpa. Szüleim felújítják a szobájukat, kis ösvényeken közlekedünk az egész házban, mert a szobából ki kellett pakolni, és kicsi a ház, nem nagyon van hova tenni. El lett mondva nagynénémnek, hogy NE jöjjön ide mert nincs hely. Konkrétan a csomag laminált padló van az ülőkén az étkezőben. Anya direkt szervezett közös családi korcsolyázást a karácsonyi ebéd helyett. Nagybátyám meg a párja örömmel rá is bólintottak. De persze nagynéném, őméltósága, a nagyasszony maga, köti az ebet a karóhoz, hogy ő márpedig ide jön és meg!Lesz!Ebédeltetve! Ha törik, ha szakad! Mindig ezt csinálja. Ha program van, úgy időzíti, hogy itt tudjon ebédelni. Persze egyszer se viszonozta. Az a fajta ember, aki nem fogad el nemleges választ. És egyáltalán nem szorul rá az ingyen kosztra, olyan műkörmei vannak hogy csak nézek, veszi a zsák ruhát mintha muszáj lenne, stb. Jóég mentsen meg mindenkit az ilyenektől!
2023. dec. 26. 12:08
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Hétéve? nem járok ilyen helyekre. Ők veszekedjenek meg jóofizzanak, engem nem érdekel. Sok hülye.
2023. dec. 26. 13:58
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

Az a fajta ember, aki nem fogad el nemleges választ - 22-es, mert asszisztáltok a hülyeségéhez.

Velem próbálkozna be :D elsőre megértené, hogy a nem az nem.

2023. dec. 26. 13:59
 25/30 anonim ***** válasza:
36%
#24 Tudom, tudom, mikor másokról van szó, mindenki nagyon kemény gyerek, hogy pfú mert te ilyen puhap*cs vagy és hagyod, bezzeg én. A saját testvéredet már nem olyan biztos, hogy határozottan kiosztanád (anyám szemszögéből nézve a dolgot) :D Vannak, akik igen, csak általánosságban ez a nagy bezzegelés légbőlkapott szokott lenni.
2023. dec. 26. 14:57
 26/30 anonim ***** válasza:
73%

Nincs...nem járok össze olyannal akit a hátam közepére nem kívánok.

Most itthon vagyok egyedül, élvezem a csendet, pakolgatok...holnap fekszem be kórházba.

Szenteste lányommal voltam és féltesójával plusz a párja (párom tavaly elment🕊). Első nap jött anyám (apámmal nem vagyok jóba, pedig együtt élnek), papàm és nagybátyám a feleségével (gyerek nincs).

Aztán ennyi volt. Karácsony előtt barátokkal taliztam.

Ma voltam egyet motorozni is, jó idő volt.

Lanyom anyumnál van most par napot, tegnap ment vele el.

Utálom a karácsonyt, fa is meg ajándékok is csak a lányom miatt vannak.

N 31

2023. dec. 26. 16:21
 27/30 anonim válasza:
100%
istenem, én erre a kérdésre vártam rá jöttem. végre kiírhatom. Én konkrétan most eljöttem a "családi" összejövetelről, sógornő érzelmi zsarolt amikor elköszöntem, anyós se volt boldog, de nekem egyszerűen ennyi elég volt belőlük. párom nem haragudott, majd jön haza amikor ő is megunja. kérdés már csak az, hogy ez mennyire lehetett bunkó a részemről? Gondolom nagyon, de már nem bírtam hogy 3 napból 2-őt ott kell nézni őket hogy beszélgetnek és ennyi a program. Nem túl rég óta vagyunk együtt. Szerintetek nagyon gáz voltam, hogy eljöttem, vagy sem?
2023. dec. 26. 19:10
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam család látogatáson

és hozzám sem jöttek.

A párommal voltam végig.

A mamám jött volna vagy

mi mentünk volna hozzá

de két napig nem volt

otthon aztán végül

nem úgy jöttek össze a

dolgok.

2023. dec. 26. 21:21
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, akit most elküldenék a búsba, mert azt már régen megtettem:)

Így a maradékkal már jól éreztük magunkat.

2023. dec. 27. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony egyik napján a párom családjánál voltunk. Nagyon örültek annak, hogy elmentem hozzájuk és jól éreztem magam. Másik nap az én családommal voltunk. Végig éreztem, hogy a párom számukra nem kívánatos és amikor nem voltunk bent, még azt is meghallottam, hogy kibeszélik őt a konyhában...
2023. dec. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!