Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki hogy bírja a karácsonyi...

Ki hogy bírja a karácsonyi családlátogatásokat? Van olyan a családban akit jól elküldenél a búsba?

Figyelt kérdés
Adjátok ki a feszültségeket.

#Vágjunkvalakitpofán
2023. dec. 25. 20:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Mi az idén megúsztuk szenteste anyós megjelenését, elvileg holnap jön.

Én próbálok normális lenni, tegnap is felköszöntöttem, de sajnos nem érdemli meg, ezt tegnap is bizonyította.

Szívem szerint be se engedném a kapun. Évek óta csak az utolsó esélyeket kapja, örülnék ha több nem lenne, de azt a férjemnek kéne kimondania....

2023. dec. 25. 22:41
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
A szentestet a ferjemmel es a fiaval toltottuk, ma par orat a szuleimmel voltunk, holnap delelott ok ugranak be szinten par orara, es ennyi. Iden nem jott ossze nalunk az egesz csalad (ferjeme nem jott) igy nem volt nagy ossznepi csinnadratta. Bevallom nem is hianyzik.
2023. dec. 25. 23:01
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

Amikor még Magyarországon éltem akkor volt családlátogatás,utáltam...

22 évesen török férjem lett már 5 éve élek Isztambulban és nem hiányzik a nagy családi banzáj. Itt is vannak ünnepek de a rokonok általában hoznak sütit, ételeket... Hozzájárulnak ők is

2023. dec. 25. 23:04
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Nagynéném és nagybátyám. Mivel még szüleimmel élek, kénytelen vagyok velük menni és elviselni őket, de amint elköltözök, mindkettőjükkel megszakítom a kapcsolatot (magamtól amúgy sem beszélek velük, szóval nem nagyon van mit megszakítani). Nagynéném megfenyegetett már felnőtt koromban, hogy megüt, mert a barátnője elkezdett a szexuális életemről érdeklődni, én pedig elküldtem a búsba, mert tőlem idegen ne kérdezzen ilyeneket. Erre nagynéném ordibált velem hogy kérjek bocsánatot vagy megüt, a barátnője állította le. Azóta sem bocsátottam meg neki, nem mintha valaha is bocsánatot kért volna.

Nagybátyámat szimplán állatkínzónak tartom, olyan nevelési módszerei voltak, hogy a kutyát egész télen láncon tartotta (a kutyaház mellett), mert hogy "ettől majd betörik mint a ló és engedelmes lesz". Továbbá azért fogadott örökbe kutyát, hogy a felújítás alatt álló házát őrizze. Szerencsétlen kutya láncon, teljesen egyedül élte le élete túlnyomó részét. Jövőre talán sikerül végre valahára oda költözni, és akkor nem lesz se egyedül, se láncon...

Nekem ilyen emberek nem kellenek az életembe, kerüljenek el minél nagyobb ívben.

2023. dec. 25. 23:23
 15/30 anonim válasza:
84%
Nálunk nincs ilyen, összetartunk nem széthúzunk ebben a szar világban.
2023. dec. 25. 23:24
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Egész jól bírom, de ma egy viszonylag távoli rokon eléggé felidegesített. Szerinte elkényeztetett az 1 éves gyerekem mert még nem alussza át az éjszakát. (Nem magatól panaszkodtam, ő kérdezte.) Bezzeg az övé ennyi idősen már átaludta, hát csak az a titok hogy nem kell felvenni ha sír... De nem osztottam ki, igyekeztem meggyőzni magamat hogy ennyit nem ér az egész.
2023. dec. 25. 23:41
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Én már úgy 10 éve elküldtem azokat a halálba akiket nem látok szívesen a viselkedésük meg a stílusuk miatt. Én pár évvel később közöltem velük azt hogy ha tudnak változtatni akkor jöhetnek. Nem jöttek, de nem is változtak, kiállnak a saját maguk hülyeségei mellett csak azért is. Őszintén nem hiányoznak.

Szüleimmel szoktunk Szenteste lenni, másnap anyósékhoz megyünk, mindkét helyen jó lenni szívesen megyünk. Aztán 26-án mi pihenünk egész nap, ami nagyon ránk fér.

2023. dec. 25. 23:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem jönnek.
2023. dec. 26. 00:07
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
10-es, én alapból nem vágyom jövés-menésre ilyenkor, nagyon leszívja az energiámat. Most úgy jött ki, hogy ki tudtam venni 2 hét szabadságot, ez az idő kell, hogy feltöltődjek, rendbetegyem a lakást, amivel elmaradtam. Az ünnepek előtti pár hétben alig volt olyan nap, amikor nem találkoztam valakivel munka után. Most már nem vagyok elérhető senkinek.
2023. dec. 26. 00:11
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi megyünk vendegsegbe, alapvetően várom mert ott lesz mamám akit nagyon szeretek. De sajnos nagybátyám is akinek hallgathajuk a fellengzős hülyeségeit. Nem rossz szándékú ember csak buta és ez egy idő után fárasztó. Szerencsére a mi családunkban ez a legnagyobb gond.
2023. dec. 26. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!