Ki hogy bírja a karácsonyi családlátogatásokat? Van olyan a családban akit jól elküldenél a búsba?
Mi az idén megúsztuk szenteste anyós megjelenését, elvileg holnap jön.
Én próbálok normális lenni, tegnap is felköszöntöttem, de sajnos nem érdemli meg, ezt tegnap is bizonyította.
Szívem szerint be se engedném a kapun. Évek óta csak az utolsó esélyeket kapja, örülnék ha több nem lenne, de azt a férjemnek kéne kimondania....
Amikor még Magyarországon éltem akkor volt családlátogatás,utáltam...
22 évesen török férjem lett már 5 éve élek Isztambulban és nem hiányzik a nagy családi banzáj. Itt is vannak ünnepek de a rokonok általában hoznak sütit, ételeket... Hozzájárulnak ők is
Nagynéném és nagybátyám. Mivel még szüleimmel élek, kénytelen vagyok velük menni és elviselni őket, de amint elköltözök, mindkettőjükkel megszakítom a kapcsolatot (magamtól amúgy sem beszélek velük, szóval nem nagyon van mit megszakítani). Nagynéném megfenyegetett már felnőtt koromban, hogy megüt, mert a barátnője elkezdett a szexuális életemről érdeklődni, én pedig elküldtem a búsba, mert tőlem idegen ne kérdezzen ilyeneket. Erre nagynéném ordibált velem hogy kérjek bocsánatot vagy megüt, a barátnője állította le. Azóta sem bocsátottam meg neki, nem mintha valaha is bocsánatot kért volna.
Nagybátyámat szimplán állatkínzónak tartom, olyan nevelési módszerei voltak, hogy a kutyát egész télen láncon tartotta (a kutyaház mellett), mert hogy "ettől majd betörik mint a ló és engedelmes lesz". Továbbá azért fogadott örökbe kutyát, hogy a felújítás alatt álló házát őrizze. Szerencsétlen kutya láncon, teljesen egyedül élte le élete túlnyomó részét. Jövőre talán sikerül végre valahára oda költözni, és akkor nem lesz se egyedül, se láncon...
Nekem ilyen emberek nem kellenek az életembe, kerüljenek el minél nagyobb ívben.
Én már úgy 10 éve elküldtem azokat a halálba akiket nem látok szívesen a viselkedésük meg a stílusuk miatt. Én pár évvel később közöltem velük azt hogy ha tudnak változtatni akkor jöhetnek. Nem jöttek, de nem is változtak, kiállnak a saját maguk hülyeségei mellett csak azért is. Őszintén nem hiányoznak.
Szüleimmel szoktunk Szenteste lenni, másnap anyósékhoz megyünk, mindkét helyen jó lenni szívesen megyünk. Aztán 26-án mi pihenünk egész nap, ami nagyon ránk fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!