Vannak itt konzervatívabb emberek, akik karácsonykor megkérdezgetik, hogy mikor lesz gyerek?
Figyelt kérdés
Ez nektek miért okoz ekkora örömöt? Miért nem a saját dolgotokkal foglalkoztok? Illetve, miért jó, ha ennyire tudsz mindent a családtagjaidról?2023. dec. 24. 15:18
11/18 anonim válasza:
Nálunk érdekes mondom a családból senki se kérdezi mikor lesz második, csak mások. Azt szoktam mondani, hogy amint kihordod, megszülöd, éjszakázol vele és fizetsz rá mindent, akkor. Mindig valami olyan a válasz, h jajjjj csak kérdeztem, én meg ugyanazzal a hangsúllyal mondom, hogy jajjj én meg csak válaszoltam.
12/18 anonim válasza:
Az egyetlen, aki ezt a kérdést rendszeresen feltette az anyósom, de vele már évek óta nem beszéltem, úgyhogy hurrá. Páromat lehet faggatja még, de ő már nem számol be róla.
Neki azért okoz örömöt mindenbe belepofázni, mert a saját élete szar és mindenki másét irányítani akarja.
13/18 anonim válasza:
Ez nem az a kérdés ami indokolja a hisztit( feltéve hogy fiatal házaspárról van szó). Amikor tinik csajai /fiúi után érdeklődnek hogy nemleges és helyeslő válasz esetén is egyaránt hüledezhessenek, az már inkább pofátlan. Szerintem a kérdezőnek is inkább az nem tetszett régebben csak akkor még nem vette fel a lázadó stílust és így megkésve jóval ártalmatlanabb kérdéseken kénytelen kiborulni
14/18 anonim válasza:
Soha nem kérdezték meg tőlem hogy mikor jön már a baba, nemhogy karácsonykor. Közel 30 évesen, a saját anyukám nem tette fel nekem ezt a kérdést, nem hogy a rokonok egy családi ünnepi vacsorán.Tapintatlan, bunkó , tahó húzás aki ezt felmeri hozni.Na hol vagytok? Hol vannak az ilyen emberek, mert kommentelni egy se kommentelne..Mintha nem léteznétek.
15/18 anonim válasza:
Vissza kell kérdezni, hogy arra kíváncsi, hogy mikor dugtok, vagy arra, hogy esetleg már X hónapos terhes vagy, csak elfelejtettél szólni? Le fog állni sürgősen, hidd el.
16/18 anonim válasza:
Amúgy sose értettem miért kell ekkora ügyet csinálni ebből a kérdésből, mikor simán le lehet rendezni egy sima " Majd ahogy alakul " vagy bármi hasonló válasszal.
17/18 anonim válasza:
Ez nem konzervatív, hanem tapintatlatlan, bunkó viselkedés. Amúgy is ez a gyerekfetisizmus sokaknak az agyára megy.
18/18 anonim válasza:
Nincsenek. Aki volt, attól általában kedvesen megkérdeztem, mikor szpta le a férjét utoljára - érdekes, azóta leszálltak a témáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!