Mit gondoltok arról ha közeli családtagok nem jönnek el az esküvőre?
"Mert a gyerek belepusztul, ha egyetlenegy (!!!) napot kihagy? Ugyan már.
Kérdező, legalább megtudtad, milyen szemét rokonod van."
Vaaagy a gyerek így is már hiányzott betegség miatt, amit nehéz pótolni, a szülőnek meg szabit kérni.
Őszintén? Engem sem érdekelne egy hétköznap tartandó esküvő..
Ja, hogy a szülők kényelmi okokból nem mennek el.
Ilyen alapon szombaton se menjenek, mert akkor meg kirándul a család ebben a jó időben...
Lényeg a következő lényeg, aki fontos nekem, annak elmegyek az esküvőjére. Tök mindegy milyen napon van, megoldom. Ha valaki nem képes megoldani, azzal nyugodtan minden napot meg lehet szakítani.
Ja, és nem feltétlenül az ifjú pár hibája, hogy hétköznap van az esküvő. Akkor házasodnak, amikor időpontot kapnak.
A kifogás gáz, de vszeg nem akarták megmondani, nincs pénzük. Ennyi, mit kell ezen pattogni?
Nem jön, nem jön.
Egy vacak 20 ezresük csak van...
Nem lagzi lesz, csak szertartás és vacsi.
Szombati napot is lemondták volna.
Étteremben még vissza tudtátok mondani a kajájukat?
"Lényeg a következő lényeg, aki fontos nekem, annak elmegyek az esküvőjére. Tök mindegy milyen napon van, megoldom. Ha valaki nem képes megoldani, azzal nyugodtan minden napot meg lehet szakítani." 33# Ez egy nagyon szélsőséges, és nem is túl igazságos álláspont. Bárkinek lehet olyan az életében, ami miatt nem tudja megoldani, nálunk is volt, hogy unokatestvér nem tudott eljönni, pedig jó velük a kapcsolat, de bepótoltuk utána egy külön kis összeüléssel, meghívtak bennünket egy étterembe, hogy meggratuláljanak, és a kapcsolat azóta is jó maradt. Azért létezik empátia, és többféle ok lehet, ami miatt éppen nem tud eljönni egy rokon, ezeket jó kapcsolat esetén meg lehet beszélni, és nem besértődgetni kell meg haragszomrádot játszani minden esetben.
Persze van, amikor ordít, hogy csak kifogást kerestek, de az egy másik eset. És még mindig kérdés, érdemes-e annyira felfújni a dolgot, hogy megszakítsa az ember velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!