Mit gondoltok arról ha közeli családtagok nem jönnek el
az esküvőre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy héttel lagzi előtt mondták meg a keresztszüleim,hogy ők nem tudják megoldani és nem jönnek. Nem lesz buli csak szertartás és vacsora. Anyukám tesója egyébként a keresztanyám, kifogás az hogy a gyereknek suli nekik meg mivel péntek nincs szabi.
Nincs pénzük, csak ciki nekik bevallani. Ma ez teljesen rendben van.
2023. okt. 12. 15:03
13/39 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy valamiért nem bírják a búrátokat! Esetleg máshova kell az a pénz nekik, amit " illik" nektek adni. Vagy mind a kettő. Vagy más. Esetleg más és a mindkét változat.
2023. okt. 12. 15:04
14/39 anonim válasza:
Én megmondtam mindenkinek, aki visszakozott, hogy semmilyen ajándékot nem kérünk, csak jöjjön el a szertartásra és örüljön nekünk. Volt aki így se jött el, de azon nem túráztam. Sokkal inkább zavart, hogy nagyon távoli rokonok szóltak, hogy jönnének ők is. Okkal nem voltak meghívva, abból nehezebb volt kijönni, hogy szűk körű esküvő lesz, de megértették.
Nekünk vacsora sem volt, csak a polgári szertartás.
2023. okt. 12. 15:32
15/39 anonim válasza:
Nálunk egy nappal az esküvő előtt mondta le a férjem apai nagynénje családostul, azzal az indokkal, hogy rossz idő lesz, és nem vezetnek le annyit (kb. egy óra kocsiút távolságban laknak). Tudomásul vettük, szóltunk helyettük pár munkahelyi kollégának, hogy van-e kedvük jönni - eredetileg csak családtagokat és közeli barátokat hívtunk, szűk körű esküvőnk volt. Őszintén szólva a nagynéniék családja nem hiányzott különösebben a lagzin.
2023. okt. 12. 16:33
16/39 anonim válasza:
Feleségem unokatestvére nősült mi hivatalosak voltunk el is mentünk. Megjelentek olyan közeli rokonok is akik viszont nem voltak hivatalosak! Na most mi lessz? Vakarták a fejüket a szülők most mit csináljanak? Úgy döntöttek jó rendben nem szólnak nekik ne legyen botrány. Barátságosan fogadták őket jól érezte magát mindenki. Ilyen is van.
2023. okt. 12. 16:42
17/39 anonim válasza:
Suli van, aha... egy napról van szó. Pénteken volt az esküvőnk, mindenki el tudott jönni, senkinek jelentett gondot egy egész napra szabaddá tenni magukat. Mert el akartak jönni.
Hozzáteszem, nekem is a keresztanyám nem jött el. Nem dolgozott, nyugdíjas:) Neki strapa lett volna odautazni még ha kocsival hozzák is, aztán idegen helyen aludni és vissza. Nem sértődtem meg, ő ilyen. Mondjuk nem is utsó pillanatban szólt, hanem hónapokkal előtte.
Szerintem is pénz miatt nem mennek a tiétekre.
2023. okt. 12. 16:44
18/39 anonim válasza:
Hát ha velem ezt csinálnák, többet soha nem akarnám látni őket.
Iskola meg munka van minden nap, esküvő egy életben csak egyszer (jobb esetben).
Anyagi okokra hivatkozni meg szánalmas és nevetséges. A kérdező nem vár el ropogós bankjegyeket egy többgyerekes csalától.
2023. okt. 12. 17:04
19/39 anonim válasza:
Szerintem sem fontos, hogy ott legyen a keresztülő/nagynéni.
Ha igaz is, hogy dolgoznia kell, attól még a gyereket elengedhetnék. Jó kis élmény lenne neki, látna egy esküvőt.
2023. okt. 12. 17:16
20/39 anonim válasza:
Ez a péntek elég rossz választás, mindenki fáradt már a (munka)hét végére. Persze csak ha hétfőtől péntekig dolgozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!