Hogyan tudnám elfogadni, hogy az unokatestvérem meleg?
Hát ne fogadd. Azt csinálsz, amit akarsz. Meg ő is. Leginkább ne is találkozz vele. Jobban jár, ha megkímélődik tőled.
(Egyébként szerintem válaszvadász provokáció a kérdés.)
Miért, nem teljesen mindegy neked, hogy az unokatestvéred meleg vagy hetero? Eddig is meleg volt, csak te nem tudtad róla, és semmi bajod nem volt vele, akkor most mi változott meg hirtelen?
Egyébként csak szólok: egy csomó meleg embert ismersz, de a legtöbbről nem tudod, hogy a saját neméhez vonzódik, mert nem közölte veled. Ismersz egy csomó olyan embert is, akinek fura fétise van, csak épp róluk meg ezt nem tudod. És minden valószínűség szerint ismersz aszexuálisokat is. Sorolhatnám még. Sokan vagyunk és sokfélék. Nem hiszem, hogy a szexuális beállítottság alapján kellene megítélned az embereket.
Konzervatívként szerintem megközelíthetnéd úgy, hogy megpróbálod megérteni, hogy a szeretetével egy másik férfi iránt (leendő/aktuális párja) senkinek nem árt / nem tesz rosszat. Ha fontos a boldogsága próbáld elfogadni, hisz őt részben ez teszi boldoggá.
Én a helyedben egyébként nem azon aggódnék a legjobban, hogy meleg, hanem azért hogy az a szélsőségesen liberális közeg amibe ezáltal kerülhet ne legyen rá rossz hatással. Feltéteezem ha együtt nőttetek fel, akkor hasonló az értékrendetek. Bíztasd arra, hogy ezt a melegségétől függetlenül tartsa meg, mert sajnos a melegek sokszor szélsőségesen liberálisak. Persze a melegek közül is vannak normálisak. Tereld afelé, ha már meleg, akkor tartozzon azok között is ahhoz a szűk, normális réteghez. És hidd el, akkor nem lesz semmi gond, és a kapcsolatotokban sem fog semmi változni. Tapasztalatból beszélek.
Figyelj bástya, attól mert valaki más még nem selejt. Én sem szeretem, ha pl orrba szájba van valami hangoztatva de ilyen megnyilvánulással magadat minősítetted, ilyen gondolkodással te vagy selejt.
Kérdező, szerintem hergelni akarsz. Ugyanis magam idősödő, bibliaolvasó, konzervatív nőként, csak azt tudom erre mondani, hogy az vesse rájuk az első követ, akinek a szexuális élete heteróként biblikus.
Azaz: monogám, csalás, félremenés mentes és házasságkötés után kezdődő.
Ja, hogy nem? Akkor mi a baj a melegekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!